Coop åbner for MobilePay – men men men

Dagligvarekoncernen Coop har nu budt MobilePay indenfor og lader kunderne benytte betalingsformen fra dags dato. Der er dog et men…

Coop byder MobilePay indenfor (Foto: MobilePay)

Coop byder MobilePay indenfor (Foto: MobilePay)

Coop meldte i 2016 ud, at de arbejdede på deres egen mobilbetalingsløsning og ikke var interesserede i hverken MobilePay eller Swipp. I november 2016 havde de dog ændret mening og åbnet døren på klem for MobilePay.

I tiden der er gået, har Coop gjort det muligt for kunderne at betale via deres egen app. Det kræver blot, at man er Coop Medlem.

Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Coop er nu klar til at tage imod betaling via MobilePay, men ikke via butiksterminalerne. Det sker i appen.

Du betaler via MobilePay i Coops medlemsapplikation. Dermed fungerer det ligesom betaling via Dankortet i samme app. Du modtager også automatisk en digital kvittering og bonus.

Måden Coop lukker MobilePay ind i deres butikker er via applikationen. Det minder om den måde, at man kan købe billetter i DSB’s app. Kunderne vælger hos DSB MobilePay frem for et betalingskort, da det er nemmere med oprettelse og brugeroplevelsen er god.

– “Nu kan danskerne benytte MobilePay ved kassen i landets næststørste, tredjestørste og fjerdestørste dagligvarekoncerner, COOP, Dagrofa og Rema. I Finland er vi ude hos landets største dagligvarekoncern, S Group, denne måned – og i den næststørste koncern, Kesko, næste år. Det langsigtede perspektiv er uændret, at man skal kunne bruge MobilePay alle steder, når man handler i Norden,” siger Mark Wraa-Hansen i en pressemeddelelse.

Det er også muligt at betale med MobilePay i de Coop-butikker, som tilbyder Bip & Betal-løsningen.

Om Coop på sigt vil gøre det muligt, at betale med MobilePay udenom Coop Medlem applikationen – altså på samme måde som det kendes fra Rema – det er i skrivende stund uvist.

Mere til historien

Tilbage i sommeren 2016 var MereMobil.dk på besøg hos SuperBrugsen i Kerteminde, da de var en testbutik med Bip & Betal løsningen. Du kan i nedenstående video se, hvordan denne fungerer. Bip & Betal løsningen er i 2018 endnu ikke rullet ud i alle Coops butikker.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram