Coop åbner for MobilePay – men men men

3

Dagligvarekoncernen Coop har nu budt MobilePay indenfor og lader kunderne benytte betalingsformen fra dags dato. Der er dog et men…

Coop byder MobilePay indenfor (Foto: MobilePay)
Coop byder MobilePay indenfor (Foto: MobilePay)

Coop meldte i 2016 ud, at de arbejdede på deres egen mobilbetalingsløsning og ikke var interesserede i hverken MobilePay eller Swipp. I november 2016 havde de dog ændret mening og åbnet døren på klem for MobilePay.

I tiden der er gået, har Coop gjort det muligt for kunderne at betale via deres egen app. Det kræver blot, at man er Coop Medlem.

Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Coop er nu klar til at tage imod betaling via MobilePay, men ikke via butiksterminalerne. Det sker i appen.

Du betaler via MobilePay i Coops medlemsapplikation. Dermed fungerer det ligesom betaling via Dankortet i samme app. Du modtager også automatisk en digital kvittering og bonus.

Måden Coop lukker MobilePay ind i deres butikker er via applikationen. Det minder om den måde, at man kan købe billetter i DSB’s app. Kunderne vælger hos DSB MobilePay frem for et betalingskort, da det er nemmere med oprettelse og brugeroplevelsen er god.

– “Nu kan danskerne benytte MobilePay ved kassen i landets næststørste, tredjestørste og fjerdestørste dagligvarekoncerner, COOP, Dagrofa og Rema. I Finland er vi ude hos landets største dagligvarekoncern, S Group, denne måned – og i den næststørste koncern, Kesko, næste år. Det langsigtede perspektiv er uændret, at man skal kunne bruge MobilePay alle steder, når man handler i Norden,” siger Mark Wraa-Hansen i en pressemeddelelse.

Det er også muligt at betale med MobilePay i de Coop-butikker, som tilbyder Bip & Betal-løsningen.

Om Coop på sigt vil gøre det muligt, at betale med MobilePay udenom Coop Medlem applikationen – altså på samme måde som det kendes fra Rema – det er i skrivende stund uvist.

Mere til historien

Tilbage i sommeren 2016 var MereMobil.dk på besøg hos SuperBrugsen i Kerteminde, da de var en testbutik med Bip & Betal løsningen. Du kan i nedenstående video se, hvordan denne fungerer. Bip & Betal løsningen er i 2018 endnu ikke rullet ud i alle Coops butikker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer