Coop vil måske genoverveje MobilePay

KORT NYT: Coop åbner døren på klem for et samarbejde med MobilePay.

SuperBrugsen (Foto: MereMobil.dk)

Måske vil Coop genoverveje MobilePay i butikkerne (Foto: MereMobil.dk)

Coop har tidligere vendt både MobilePay og Swipp ryggen og i stedet sat alle sejl ind på deres egen løsning. Det var meldingen tilbage i februar i år.

- Coop vender MobilePay og Swipp ryggen

Men bankerne er i gang med, at finde et fælles fodslag omkring en mobilbetalingsløsning, der er baseret på MobilePay. Dermed står døren på klem hos Coop, der på sigt vil lukke dem ind i varmen. I så fald kan det også sætte Nets under pres. Det skriver DR.dk.

Hvis bankerne vælger, at gå sammen om en fælles løsning, som kan virke uden om Nets, så er Coop interesseret. Det fortalte Coops IT-chef, Kræn Østergård Nielsen til P1 Business i sidste uge. Netop dét er sket nu.

I oktober offentliggjorde Nordea og Jyske Bank, at de begge træder ud af Swipp. Nordea var først til at meldte ud, at de bliver tilsluttet MobilePay. Nu er Jyske Bank og resten af parterne omkring Swipp gået med samme vej.

- Swipp lukker - MobilePay overtager

I forbindelse med, at Nordea offentliggjorde deres tilslutning til MobilePay forlød det også, at MobilePay bliver et selvstændigt selskab under Danske Bank med egen bestyrelse.

Her scanner og betaler du selv

Mere til historien

Coop arbejder også på en løsning hvor kunderne selv scanner og betaler varerne - direkte fra smartphonen. Se et indslag om tiltaget herover.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram