Coop vil måske genoverveje MobilePay

KORT NYT: Coop åbner døren på klem for et samarbejde med MobilePay.

SuperBrugsen (Foto: MereMobil.dk)

Måske vil Coop genoverveje MobilePay i butikkerne (Foto: MereMobil.dk)

Coop har tidligere vendt både MobilePay og Swipp ryggen og i stedet sat alle sejl ind på deres egen løsning. Det var meldingen tilbage i februar i år.

- Coop vender MobilePay og Swipp ryggen

Men bankerne er i gang med, at finde et fælles fodslag omkring en mobilbetalingsløsning, der er baseret på MobilePay. Dermed står døren på klem hos Coop, der på sigt vil lukke dem ind i varmen. I så fald kan det også sætte Nets under pres. Det skriver DR.dk.

Hvis bankerne vælger, at gå sammen om en fælles løsning, som kan virke uden om Nets, så er Coop interesseret. Det fortalte Coops IT-chef, Kræn Østergård Nielsen til P1 Business i sidste uge. Netop dét er sket nu.

I oktober offentliggjorde Nordea og Jyske Bank, at de begge træder ud af Swipp. Nordea var først til at meldte ud, at de bliver tilsluttet MobilePay. Nu er Jyske Bank og resten af parterne omkring Swipp gået med samme vej.

- Swipp lukker - MobilePay overtager

I forbindelse med, at Nordea offentliggjorde deres tilslutning til MobilePay forlød det også, at MobilePay bliver et selvstændigt selskab under Danske Bank med egen bestyrelse.

Her scanner og betaler du selv

Mere til historien

Coop arbejder også på en løsning hvor kunderne selv scanner og betaler varerne - direkte fra smartphonen. Se et indslag om tiltaget herover.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram