Coop vil måske genoverveje MobilePay

5

KORT NYT: Coop åbner døren på klem for et samarbejde med MobilePay.

SuperBrugsen (Foto: MereMobil.dk)
Måske vil Coop genoverveje MobilePay i butikkerne (Foto: MereMobil.dk)

Coop har tidligere vendt både MobilePay og Swipp ryggen og i stedet sat alle sejl ind på deres egen løsning. Det var meldingen tilbage i februar i år.

Coop vender MobilePay og Swipp ryggen

Men bankerne er i gang med, at finde et fælles fodslag omkring en mobilbetalingsløsning, der er baseret på MobilePay. Dermed står døren på klem hos Coop, der på sigt vil lukke dem ind i varmen. I så fald kan det også sætte Nets under pres. Det skriver DR.dk.

Hvis bankerne vælger, at gå sammen om en fælles løsning, som kan virke uden om Nets, så er Coop interesseret. Det fortalte Coops IT-chef, Kræn Østergård Nielsen til P1 Business i sidste uge. Netop dét er sket nu.

I oktober offentliggjorde Nordea og Jyske Bank, at de begge træder ud af Swipp. Nordea var først til at meldte ud, at de bliver tilsluttet MobilePay. Nu er Jyske Bank og resten af parterne omkring Swipp gået med samme vej.

Swipp lukker – MobilePay overtager

I forbindelse med, at Nordea offentliggjorde deres tilslutning til MobilePay forlød det også, at MobilePay bliver et selvstændigt selskab under Danske Bank med egen bestyrelse.

Her scanner og betaler du selv

Mere til historien

Coop arbejder også på en løsning hvor kunderne selv scanner og betaler varerne – direkte fra smartphonen. Se et indslag om tiltaget herover.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer