Problemer for Samsung-kunder hos YouSee

Kunder hos YouSee har ikke kunne opdatere deres Samsung telefon med ny software. Fejlen er nu fundet og løst, oplyser Samsung

Når mobilproducenterne ruller opdateringer til smartphones og tablets ud til slutbrugerne, er det alfa-omega, at opdateringerne kan downloades hos kunderne.

Et stykke tid har dette ikke været muligt for ejere af Samsung-telefoner med et YouSee-abonnement, eller kunder som har befundet sig på et TDC- eller YouSee netværk.

I forskellige fora på nettet har Samsungs kunder undret sig over, hvorfor de ikke kunne opdatere deres telefon, men der kun været ganske få svar i sagen.

Problemet relaterede sig til Samsungs produkter, der via en YouSee/TDC-forbindelse forsøgte at tilgå serveren med opdateringer. Fejlen ramte forsøg på opdatering via Wi-Fi såvel som mobilforbindelsen.

På MereMobil.dk har vi fået adgang til en kommunikation mellem Samsungs support og en kunde. Her fremgår det, at problemerne har stået på i op mod to uger. Kommunikationen afslører desuden, at Samsung har været opmærksomme på problemet.

Samsung og YouSee bekræfter fejlen

Overfor MereMobil.dk har YouSee og Samsung nu bekræftet fejlen.

-”Vi kan ikke gå i detaljer, men vi er i dialog med Samsung om fejlen, og vi arbejder i fællesskab på at løse den hurtigst muligt. Vi beklager over for de kunder, der er ramt af fejlen,” siger Mai-Britt Noe fra YouSees presseafdeling.

Samsungs danske chef, Claus Holm, har ligeledes bekræftet fejlen. Ifølge Claus Holm er fejlen fundet, og relaterede sig til hvordan trafikken blev routet fra YouSees systemer til Samsungs opdateringsserver.

Ifølge Samsung blev det torsdag eftermiddag (10. oktober 2019) igen muligt at få adgang til opdateringer fra YouSee og TDC’s netværk.

Teleselskaberne Telenor, Telia og 3 fortæller, at ingen af deres kunder har haft problemer med at få adgang til Samsungs opdateringer.

Mere til historien

Hverken YouSee eller Samsung har informeret deres kunder på Facebook om fejlen.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
74 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram