Problemer for Samsung-kunder hos YouSee

Kunder hos YouSee har ikke kunne opdatere deres Samsung telefon med ny software. Fejlen er nu fundet og løst, oplyser Samsung

Når mobilproducenterne ruller opdateringer til smartphones og tablets ud til slutbrugerne, er det alfa-omega, at opdateringerne kan downloades hos kunderne.

Et stykke tid har dette ikke været muligt for ejere af Samsung-telefoner med et YouSee-abonnement, eller kunder som har befundet sig på et TDC- eller YouSee netværk.

I forskellige fora på nettet har Samsungs kunder undret sig over, hvorfor de ikke kunne opdatere deres telefon, men der kun været ganske få svar i sagen.

Problemet relaterede sig til Samsungs produkter, der via en YouSee/TDC-forbindelse forsøgte at tilgå serveren med opdateringer. Fejlen ramte forsøg på opdatering via Wi-Fi såvel som mobilforbindelsen.

På MereMobil.dk har vi fået adgang til en kommunikation mellem Samsungs support og en kunde. Her fremgår det, at problemerne har stået på i op mod to uger. Kommunikationen afslører desuden, at Samsung har været opmærksomme på problemet.

Samsung og YouSee bekræfter fejlen

Overfor MereMobil.dk har YouSee og Samsung nu bekræftet fejlen.

-”Vi kan ikke gå i detaljer, men vi er i dialog med Samsung om fejlen, og vi arbejder i fællesskab på at løse den hurtigst muligt. Vi beklager over for de kunder, der er ramt af fejlen,” siger Mai-Britt Noe fra YouSees presseafdeling.

Samsungs danske chef, Claus Holm, har ligeledes bekræftet fejlen. Ifølge Claus Holm er fejlen fundet, og relaterede sig til hvordan trafikken blev routet fra YouSees systemer til Samsungs opdateringsserver.

Ifølge Samsung blev det torsdag eftermiddag (10. oktober 2019) igen muligt at få adgang til opdateringer fra YouSee og TDC’s netværk.

Teleselskaberne Telenor, Telia og 3 fortæller, at ingen af deres kunder har haft problemer med at få adgang til Samsungs opdateringer.

Mere til historien

Hverken YouSee eller Samsung har informeret deres kunder på Facebook om fejlen.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
74 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram