Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

0

Først hed det sig, at Mate 30-serien ikke blev lanceret i Danmark, så forlød det den kom alligevel. Nu er Huawei tavse om den danske lancering.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro (Foto: Huawei)

Huawei annoncerede den 19. september 2019 telefonerne Mate 30 og Mate 30 Pro. Det der adskiller dem fra tidligere modeller er, at de ikke blev lanceret med Google Mobile Services – altså Googles tjenester.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Mate 30-serien kom til salg på det kinesiske marked den 26. september, men lader stadigvæk vente på sig på andre markeder. Ved lanceringen var meldingen, at Mate 30-serien også lanceres i Europa på et senere tidspunkt. Huawei ville dog ikke komme med detaljer på nuværende tidspunkt.

Huawei Danmark fortalte dengang nedenstående til MereMobil.dk.

-”Mate 30 serien bliver også tilgængelig i Europa. Vi kan dog på nuværende tidspunkt ikke komme ind på yderligere detaljer. I Danmark er Huaweis fokus på en anden ny smartphone, som annonceres i oktober måned. Huaweis nye lancering bliver en konkurrencedygtig flagskibsmodel inden for sit segment, og den har hele 5 AI- kameraer,” lød det fra Huawei Danmark til MereMobil.dk dagen efter lanceringen.

Dette ændrede sig dog allerede få dage senere. Torsdag den 26. september meddelte Huawei Danmark, at de i oktober ville fortælle mere om planerne for Mate 30 Pro. På et senere tidspunkt vil den kunne købes her i landet, oplyste Huawei. Prisen er på 999 euro. Overfor MereMobi.dk bekræftes prisen som cirka 7.500 danske kroner.

Siden Huaweis statement i september har der været stille om telefonen og stilheden fortsætter her i november.

Sagen udskydes – Huawei får tre måneder mere

Dansk lancering udskudt på ubestemt tid

Kalenderen viser nu november og endda sidste del af måneden. Huawei har endnu ikke meldt noget ud om Mate 30 lanceringen i hverken Europa eller Danmark. Vi skrev i går, at Android Authority ikke havde haft held med at få nye oplysninger.

MereMobil.dk har derfor rettet henvendelse til Huawei Danmark for at høre, hvornår der er noget nyt om lanceringen af Mate 30 Pro.

Men vi skal væbne os med tålmodighed.

-”Vi har ikke yderligere information vedr. Mate 30 Pro, og hvornår og hos hvem den kommer til salg på det danske marked,” fortæller Tina Banzhaf, pressechef i Huawei Danmark til MereMobil.dk

Det er derfor uvist, hvornår og om vi skal forvente at se Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro i Danmark.

Huawei P40 kommer måske i hele verden

Mere til historien

Huawei havde ved lanceringen af Mate 30 og Mate 30 Pro fokus på den danske lancering af Nova 5T, som modsat Mate 30-serien har Google Mobile Services. Dette har den, da det er en genudgivelse af Honor 20 og Huawei derfor har licens til Google Mobile Services på denne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer