Ikeas Sonos-højttalere kommer hylderne i august

Et samarbejde mellem Sonos og Ikea er undervejs. Det ventes, at de første højttalere vil være klar til salg i løbet af august.

Foto: Courtesy of Ellen Ferm / Ikea
Foto: Courtesy of Ellen Ferm / Ikea

Det er efterhånden mere end et år siden, at vi første gang hørte et samarbejde mellem Sonos og Ikea var undervejs. Det er et halvt års tid siden, der var nyt om samarbejdet. Men nu ser det ud til, at vi altså kommer tættere på et reelt produkt.

Ikea introducerer højttalere med Sonos funktioner

Der er offentliggjort en video fra samarbejdet i Variety, der viser de første produkter, der altså vil se dagens lys i løbet af august.

De nye meldinger giver heller ikke så mange flere detaljer end tidligere.

Vi skal stadigvæk forvente nogle Ikea-byggede smarthøjttalere, som kan indgå i et multiroomsetup, hvilket kendes fra Sonos øvrige produkter. Det er nemlig Sonos der leverer softwaren og har godkendt lyden.

Navnet på produkterne skulle bliver ”Symfonisk”.

På sigt er det også meningen, at der lanceres møbler, hvor lyden er bygget ind i. Tidligere er fremvist en prototype på en hylde, hvor der er indbygget højttalere.

Der er stadigvæk ingen oplysninger om designet eller prissætningen på de første produkter, skriver Variety.

Ikea klar med danske priser på smart-rullegardiner

Ved at kunne gemme højttalerne, og dermed lyden, i møbler, så kan Ikea måske få køberne til at tænke på lyden fremfor højttaleren. Det har Sonos udtalt til teaseren for samarbejdet.

Sonos har formentlig indgået samarbejdet for at få åbnet nogle døre til en målgruppe, som ellers ikke ville købe deres produkter.

Sonos har i deres seneste kvartalsregnskab noteret, at dette samarbejde potentielt set kan introducere deres produkter og app til millioner af nye kunder.

Prisen og den endelige salgsstart er på nuværende tidspunkt ukendt. Ligesom det er uvist om produkterne bliver tilgængelige i alle lande.

Mere til historien

Sonos har også et samarbejde med designfirmaet HAY, hvilket har resulteret i nogle meget flotte farverige varianter af Sonos One.

Læs også:
Hvorfor kan jeg ikke finde brugte Sonos højttalere?

Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Sonos’ nye app er fuld af fejl og mangler

En række brugere raser over den nye Sonos-app, som de mener er fyldt med fejl og mangler.

(mere…)
Endelig Sonos! Endelig!

Sonos har netop annonceret en nyhed, som jeg har ventet længe på.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram