Ikeas Sonos-højttalere kommer hylderne i august

5

Et samarbejde mellem Sonos og Ikea er undervejs. Det ventes, at de første højttalere vil være klar til salg i løbet af august.

Foto: Courtesy of Ellen Ferm / Ikea
Foto: Courtesy of Ellen Ferm / Ikea

Det er efterhånden mere end et år siden, at vi første gang hørte et samarbejde mellem Sonos og Ikea var undervejs. Det er et halvt års tid siden, der var nyt om samarbejdet. Men nu ser det ud til, at vi altså kommer tættere på et reelt produkt.

Ikea introducerer højttalere med Sonos funktioner

Der er offentliggjort en video fra samarbejdet i Variety, der viser de første produkter, der altså vil se dagens lys i løbet af august.

De nye meldinger giver heller ikke så mange flere detaljer end tidligere.

Vi skal stadigvæk forvente nogle Ikea-byggede smarthøjttalere, som kan indgå i et multiroomsetup, hvilket kendes fra Sonos øvrige produkter. Det er nemlig Sonos der leverer softwaren og har godkendt lyden.

Navnet på produkterne skulle bliver ”Symfonisk”.

På sigt er det også meningen, at der lanceres møbler, hvor lyden er bygget ind i. Tidligere er fremvist en prototype på en hylde, hvor der er indbygget højttalere.

Der er stadigvæk ingen oplysninger om designet eller prissætningen på de første produkter, skriver Variety.

Ikea klar med danske priser på smart-rullegardiner

Ved at kunne gemme højttalerne, og dermed lyden, i møbler, så kan Ikea måske få køberne til at tænke på lyden fremfor højttaleren. Det har Sonos udtalt til teaseren for samarbejdet.

Sonos har formentlig indgået samarbejdet for at få åbnet nogle døre til en målgruppe, som ellers ikke ville købe deres produkter.

Sonos har i deres seneste kvartalsregnskab noteret, at dette samarbejde potentielt set kan introducere deres produkter og app til millioner af nye kunder.

Prisen og den endelige salgsstart er på nuværende tidspunkt ukendt. Ligesom det er uvist om produkterne bliver tilgængelige i alle lande.

Mere til historien

Sonos har også et samarbejde med designfirmaet HAY, hvilket har resulteret i nogle meget flotte farverige varianter af Sonos One.

Læs også:
Hvorfor kan jeg ikke finde brugte Sonos højttalere?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer