Sonos maler Sonos One i frække farver

Et nyt samarbejde mellem Sonos og designguruerne fra HAY har resulteret i en kollektion af Sonos One højtalere. De nye farver koster 300 kroner ekstra.

Rød er en af de farver, som Sonos har valgt af peppe sin One-højtaler op med. (Foto: Sonos)

Hvilken farve skal en højtaler have? Sort? Eller hvad med hvid? Nej, lyder det fra Sonos.

Derfor har den amerikanske højtaler slået sig sammen med designfirmaet HAY, der blandt andet er kendt for sine filtkugle-tæpper og diverse andre livstilsdesigns. Samarbejdet er indtil videre endt ud i tre nye farver til Sonos One. Det oplyser Sonos i en mail til MereMobil.dk.

HomePod-salget skuffer – Apple bremser produktionen

Den nye kollektion bliver omtalt som HAY x Sonos-kollektionen. Den består af tre nye farver til Sonos One. De kaldes HAY Yellow, HAY Green og HAY Red. Kollektionen har en merpris på 300 kroner sammenlignet med den normale Sonos One, der udelukkende er tilgængelig i sort og hvid.

Sonos One fik oprindeligt debut i efteråret 2017. Højtalerne kommer til at understøtte Apples AirPlay 2 samt en række andre trådløse teknologier via Wi-Fi. Sonos One understøtter ikke Bluetooth.

Måske udskydes Airplay 2 – fjernet iOS 11.3 og tvOS 11.3

Hvis man bor i Danmark kan man pt. ikke udnytte alle højtalerens funktioner. I USA understøtter Sonos One og dermed også den kommende Hay-højtaler Amazons digitale assistent kaldet Alexa samt Google Assistant. Hvis man kigger på Sonos’ danske hjemmeside lyder beskrivelsen af Sonos One da også, at den er “Stemmestyringsklar”.

På sin hjemmeside uddyber Sonos: “Stemmestyring til Sonos understøttes endnu ikke i dit land. Disse funktioner vil blive tilgængelige, når Sonos og en stemmetjeneste lanceres sammen i din region.”

Sonos One vejer 1,85 kg og måler 161,45 x 119,7 x 119,7 mm.

Den nye HAY x Sonos-kollektionen lander i butikkerne til september. Højtalerne kan købes hos Sonos selv eller i Hay House på Strøget i København til 1.999 kroner.

Mere til historien

Sonos One er en opdateret udgave af Sonos Play:1, der kom i oktober 2013.

Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Apple er klar med ny HomePod-højttaler

En ny HomePod er klar. Danskerne kan købe den store HomePod i foråret 2023.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram