Sonos maler Sonos One i frække farver

Et nyt samarbejde mellem Sonos og designguruerne fra HAY har resulteret i en kollektion af Sonos One højtalere. De nye farver koster 300 kroner ekstra.

Rød er en af de farver, som Sonos har valgt af peppe sin One-højtaler op med. (Foto: Sonos)

Hvilken farve skal en højtaler have? Sort? Eller hvad med hvid? Nej, lyder det fra Sonos.

Derfor har den amerikanske højtaler slået sig sammen med designfirmaet HAY, der blandt andet er kendt for sine filtkugle-tæpper og diverse andre livstilsdesigns. Samarbejdet er indtil videre endt ud i tre nye farver til Sonos One. Det oplyser Sonos i en mail til MereMobil.dk.

HomePod-salget skuffer – Apple bremser produktionen

Den nye kollektion bliver omtalt som HAY x Sonos-kollektionen. Den består af tre nye farver til Sonos One. De kaldes HAY Yellow, HAY Green og HAY Red. Kollektionen har en merpris på 300 kroner sammenlignet med den normale Sonos One, der udelukkende er tilgængelig i sort og hvid.

Sonos One fik oprindeligt debut i efteråret 2017. Højtalerne kommer til at understøtte Apples AirPlay 2 samt en række andre trådløse teknologier via Wi-Fi. Sonos One understøtter ikke Bluetooth.

Måske udskydes Airplay 2 – fjernet iOS 11.3 og tvOS 11.3

Hvis man bor i Danmark kan man pt. ikke udnytte alle højtalerens funktioner. I USA understøtter Sonos One og dermed også den kommende Hay-højtaler Amazons digitale assistent kaldet Alexa samt Google Assistant. Hvis man kigger på Sonos’ danske hjemmeside lyder beskrivelsen af Sonos One da også, at den er “Stemmestyringsklar”.

På sin hjemmeside uddyber Sonos: “Stemmestyring til Sonos understøttes endnu ikke i dit land. Disse funktioner vil blive tilgængelige, når Sonos og en stemmetjeneste lanceres sammen i din region.”

Sonos One vejer 1,85 kg og måler 161,45 x 119,7 x 119,7 mm.

Den nye HAY x Sonos-kollektionen lander i butikkerne til september. Højtalerne kan købes hos Sonos selv eller i Hay House på Strøget i København til 1.999 kroner.

Mere til historien

Sonos One er en opdateret udgave af Sonos Play:1, der kom i oktober 2013.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
Apple er klar med HomePod og HomePod Mini i Danmark

Apple har netop lanceret HomePod og HomePod Mini på det danske marked. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram