Denne uges mobilnyheder – uge 35

UGE 35: Apple har inviteret til iPhone 8-event, Sony klar med nye mobiler og mobilselskab kan droppe EU-pakker. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSå er mobilefteråret for alvor skudt i gang. Netop nu afholdes den årlige IFA-messe i Berlin, hvor flere producenter præsenterer deres nyeste produkter.

Samsung har i år præsenteret “Gear Sport”, “Gear Fit2 Pro” og “Gear IconX”, som altså er deres seneste wearables.

Den anden sydkoreanske producent, LG, også har benyttet IFA-messen til at offentliggøre deres nyeste flagskib. LG har nemlig fremvist V30. Desværre ser det dog ud til, at LG V30 ikke kommer på det danske marked. LG V30 har ellers været utrolig hypet og længe ventet af mange. Men ifølge de danske teleselskaber, så er det begrænset med efterspørgslen på producentens produkter fra de danske kunder. LG virker efterhånden ude af det ”officielle” danske mobilmarked.

LG dropper igen Danmark ved mobillancering

Et mobilselskab, som tidligere har været ude af det danske marked, men nu er på vej tilbage igen, er det Lenovo-ejede Motorola. De har sommeren igennem præsenteret nogle spændende produkter og havde endnu en ny model i ærmet til IFA-messen. Her kunne de afsløre Moto X4, der er en mellemklasse-telefon. 

Sony derimod havde en topmodel med til IFA-messen. Her fremviste de helt som ventet Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact. De er i øvrigt de første modeller, der er præsenteret med Android 8.0 Oreo fra salgsæsken.

Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact – priserne i Danmark

Sony har desuden meldt ud, hvilke af deres tidligere modeller, som vil blive opdateret til Android 8.0 Oreo.

Sony: Disse telefoner får Android 8.0 Oreo

Mobilselskabet Plenti er midlertidigt fritaget for at tilbyde “gratis” roaming i EU-lande. Dermed kan Plenti afskaffe EU-pakken og taksere kunderne for forbruget i udlandet.

Plenti kan droppe EU-pakke og taksere for forbruget i udlandet

Apple har udsendt invitationer til en event, som afholdes tirsdag den 12. september 2017. Det ventes, at de vil afsløre den eller de nyeste iPhone-modeller.

Læs mere om det og de øvrige nyheder fra ugen der er gået.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 35

  1. iPhone 8 kommer til koste det samme som en MacBook Air
  2. Google vil nu sikkerhedscertificere Android-telefoner
  3. Smartwatches på vej mod endeligt gennembrud?
  4. TEST: Samsung Galaxy Tab S3 – den bedste Android tablet på markedet
  5. Ny iPhone kommer med Touch ID på bagsiden
  6. Huawei viser Mate 10 frem
  7. Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien
  8. Lumigon har indgivet konkursbegæring – det danske mobileventyr slutter
  9. Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo
  10. Apple har inviteret til iPhone 8-event

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram