Samsung præsenterer sporty Gear-ur og ny tracker

“Gear Sport”, “Gear Fit2 Pro” og “Gear IconX” er Samsungs seneste wearbles.

Til håndleddet, til håndleddet og til ørekanalen.

Samsungs præsenterede under IFA 2017 tre opdaterede wearbles. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Gear Sport. (Foto: Samsung)

“Gear Sport” er Samsungs bud på et fitness-orienteret smartur. AMOLED-skærmen er rund og designet ligner en videreudvikling af Samsung Gear S3 Classic, som blev vist frem under IFA 2016. Men modsat Gears S3 så har Gear Sport en række fitness-features. Prisen lyder på 2.599 kroner, hvilket er knap 300 kroner mindre end Gear S3.

 – Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

Gear Fit 2Pro. (Foto: Samsung)

Hvis man foretrækker en fitness-tracker, der ikke skal ligne et ur, så er “Gear Fit2 Pro” en mulighed. Indmaden er den samme, men AMOLED-skærmen er buet og rektangulær. Men ellers er featuresne stort set identiske mellem de to enheder, selvom Gear Fit2 Pro med en pris på 1.799 kroner er betydelig billigere.

Til svømmeren

“Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” er vandtætte ned til en dybde svarende til fem atmosfære; altså cirka 50 meter. Og vand er netop et fokuspunkt for Samsung. For Speedo lancerer sammen med “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” en ny træningsapp, som kan holde øje med svømmetag, kalorieforbrug, distance m.m.

Men der er dog en features, som ikke umiddelbart henvender sig til svømmeren. Samsung har nemlig valgt at indgå i et samarbejde med svenske Spotify. Det giver Premium-brugere mulighed for at downloade deres musik til “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro”. Efterfølgende kan man så forbinde et bluetooth-headset og lytte til Wafande uden Wi-Fi.

Og her kan Samsung også hjælpe. For “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” kan nemlig akkompagneres af den nyeste udgave af Samsung trådløse in-ear hovedtelefoner kaldet “Gear IconX”. Samsung lover en spilletid på 10 timer, som kan forlænges ved at lægge hovedtelefonerne i det medfølgende etui; det giver nemlig 10 timer ekstra. 

De tre nye wearables bliver tilgængelige til efteråret.

Mere til historien

Samsung er ikke de eneste med et smarte gadgets til svømmeren. For nylig præsenterede Fitbit smarturet “Ionic”, der også er vandtæt ned til 50 meter.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram