Samsung præsenterer sporty Gear-ur og ny tracker

0

“Gear Sport”, “Gear Fit2 Pro” og “Gear IconX” er Samsungs seneste wearbles.

Til håndleddet, til håndleddet og til ørekanalen.

Samsungs præsenterede under IFA 2017 tre opdaterede wearbles. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Gear Sport. (Foto: Samsung)

“Gear Sport” er Samsungs bud på et fitness-orienteret smartur. AMOLED-skærmen er rund og designet ligner en videreudvikling af Samsung Gear S3 Classic, som blev vist frem under IFA 2016. Men modsat Gears S3 så har Gear Sport en række fitness-features. Prisen lyder på 2.599 kroner, hvilket er knap 300 kroner mindre end Gear S3.

 – Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

Gear Fit 2Pro. (Foto: Samsung)

Hvis man foretrækker en fitness-tracker, der ikke skal ligne et ur, så er “Gear Fit2 Pro” en mulighed. Indmaden er den samme, men AMOLED-skærmen er buet og rektangulær. Men ellers er featuresne stort set identiske mellem de to enheder, selvom Gear Fit2 Pro med en pris på 1.799 kroner er betydelig billigere.

Til svømmeren

“Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” er vandtætte ned til en dybde svarende til fem atmosfære; altså cirka 50 meter. Og vand er netop et fokuspunkt for Samsung. For Speedo lancerer sammen med “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” en ny træningsapp, som kan holde øje med svømmetag, kalorieforbrug, distance m.m.

Men der er dog en features, som ikke umiddelbart henvender sig til svømmeren. Samsung har nemlig valgt at indgå i et samarbejde med svenske Spotify. Det giver Premium-brugere mulighed for at downloade deres musik til “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro”. Efterfølgende kan man så forbinde et bluetooth-headset og lytte til Wafande uden Wi-Fi.

Og her kan Samsung også hjælpe. For “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” kan nemlig akkompagneres af den nyeste udgave af Samsung trådløse in-ear hovedtelefoner kaldet “Gear IconX”. Samsung lover en spilletid på 10 timer, som kan forlænges ved at lægge hovedtelefonerne i det medfølgende etui; det giver nemlig 10 timer ekstra. 

De tre nye wearables bliver tilgængelige til efteråret.

Mere til historien

Samsung er ikke de eneste med et smarte gadgets til svømmeren. For nylig præsenterede Fitbit smarturet “Ionic”, der også er vandtæt ned til 50 meter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer