Samsung præsenterer sporty Gear-ur og ny tracker

“Gear Sport”, “Gear Fit2 Pro” og “Gear IconX” er Samsungs seneste wearbles.

Til håndleddet, til håndleddet og til ørekanalen.

Samsungs præsenterede under IFA 2017 tre opdaterede wearbles. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Gear Sport. (Foto: Samsung)

“Gear Sport” er Samsungs bud på et fitness-orienteret smartur. AMOLED-skærmen er rund og designet ligner en videreudvikling af Samsung Gear S3 Classic, som blev vist frem under IFA 2016. Men modsat Gears S3 så har Gear Sport en række fitness-features. Prisen lyder på 2.599 kroner, hvilket er knap 300 kroner mindre end Gear S3.

 - Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

Gear Fit 2Pro. (Foto: Samsung)

Hvis man foretrækker en fitness-tracker, der ikke skal ligne et ur, så er “Gear Fit2 Pro” en mulighed. Indmaden er den samme, men AMOLED-skærmen er buet og rektangulær. Men ellers er featuresne stort set identiske mellem de to enheder, selvom Gear Fit2 Pro med en pris på 1.799 kroner er betydelig billigere.

Til svømmeren

“Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” er vandtætte ned til en dybde svarende til fem atmosfære; altså cirka 50 meter. Og vand er netop et fokuspunkt for Samsung. For Speedo lancerer sammen med “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” en ny træningsapp, som kan holde øje med svømmetag, kalorieforbrug, distance m.m.

Men der er dog en features, som ikke umiddelbart henvender sig til svømmeren. Samsung har nemlig valgt at indgå i et samarbejde med svenske Spotify. Det giver Premium-brugere mulighed for at downloade deres musik til “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro”. Efterfølgende kan man så forbinde et bluetooth-headset og lytte til Wafande uden Wi-Fi.

Og her kan Samsung også hjælpe. For “Gear Sport” og “Gear Fit2 Pro” kan nemlig akkompagneres af den nyeste udgave af Samsung trådløse in-ear hovedtelefoner kaldet “Gear IconX”. Samsung lover en spilletid på 10 timer, som kan forlænges ved at lægge hovedtelefonerne i det medfølgende etui; det giver nemlig 10 timer ekstra. 

De tre nye wearables bliver tilgængelige til efteråret.

Mere til historien

Samsung er ikke de eneste med et smarte gadgets til svømmeren. For nylig præsenterede Fitbit smarturet “Ionic”, der også er vandtæt ned til 50 meter.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram