Fitbit satser på smartur med Fitbit Ionic

Med en pris på 2.699 kroner håber Fitbit på at stjæle håndleddet fra Apple Watch og Garmin smartwatches.

Der er lagt i kakkelovnen til en voldsom kamp om fitness-freakenes håndled. For nu melder Fitbit sig også klar til krig. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

 – Er smartwatches på vej mod endeligt gennembrud?

Fitbits nyeste produkt hedder “Ionic” og er et smartur, som man kender det fra Apple Watch eller Samsung Gear S3. Tidligere har Fitbit haft stor succes med deres fitnessarmbånd. Modsat Apple Watch så er Fitbits smartwatch kompatibelt med både iPhone og Android. Og endda Windows 10 på mobilen. Du kan altså modtage notifikationer på uret næsten uanset, hvilken telefon, du har.

Indtil videre er Ionic tilgængelig i tre farvekominationer: sølvgrå med blågrå rem, smokey-grå med charcoal-farvet rem og brændt orange med skifer-blå rem. (Foto: Fitbit)

Den amerikanske fitness-tracker-producent satser med “Ionic” på det, som Fitbit kalder en “personlig træner”. Fitbit oplyser, at “Ionic” kommer med “Fitbit Coach”, som leverer dynamiske træningsøvelser. Øvelserne vil blive udvalgt på baggrund af det, som uret registrere. Desuden vil øvelserne løbende blive sværere.

Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

I skrivende stund oplyser Fitbit dog ikke, hvilke typer øvelser, som “Fitbit Coach” kan foreslå. Men ud fra et skærmbillede er der kun tale om generelle anvisninger. Eksempelvis står der 30 minutters træning af arme, skuldre, ryg og bryst. Uret hjælper altså ikke med, hvordan øvelserne skal udføres.

Der er også godter til løberen. For “Ionic” kommer med en GPS, der selv logger løberuten. Det kræver altså ikke, at man trykker start inden man strammer snørebåndene.

Ifølge Fitbit så kan “Ionic” holde sig i gang i fire dage inden et skud strøm er nødvendigt. Derudover er uret resistent over for vand ned til en dybde på 50 meter. Så en svedig tur i fitnesscentret burde altså ikke være noget problem.

Specifikationer

  • Højdemåler
  • Accelerometer
  • Digitalt kompas
  • GPS
  • Pulsmåler
  • Lysmåler
  • Vibrationsmotor
  • Bluetooth 4.0

Til næste år vil Fitbit sammen med Adidas lancere en særlig udgave af “Ionic”. Hvis du ikke kan vente så længe, så kan du allerede forudbestille smartwatchet nu. Levering starter i oktober. Du kan læse mere om “Ionic” her.

Mere til historien

Fitbit overtog i december 2016 smartwatch-producenten Pebble.

Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Fitbit klar med nye smartwatches og aktivitetstrackere

Fitbit har netop præsenteret tre nye bud på smartwatch eller aktivitetstracker til dem, som vil holde styr på alt fra skridt, puls, motion og meget mere.

(mere…)
Fitbit tilbagekalder produkt grundet forbrændingsrisiko

Fitbit har oplevet overophedning af batteriet i deres Fitbit Ionic-produkter. Derfor tilbagekaldes disse. Det drejer sig om ca. 1,7 mio. enheder.

(mere…)
Fitbit Charge 5 er annonceret

Fitbit har annonceret det nye Charge 5. Du kan blive klogere på den nyeste fitnesstracker fra Fitbit her.

(mere…)
Fitbit på vej med nyt – Charge 5 er lækket

En række af funktionerne, billeder og prisen på det kommende Fitbit Charge 5 er lækket før den officielle annoncering. Se alle detaljerne her.

(mere…)
Fitbit Ace 3 test – fitnessarmbånd til børn

TEST: Fitbit Ace 3 er et fitnessarmbånd til børn fra 6 år. Armbåndet hjælper med motivationen, men har sine mangler. Læs min Fitbit Ace 3 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram