Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

0

RYGTE: Rygterne svirrer om en ny generation af Apple Watch, endda med egen mobiladgang så opkald kan foretages uden en iPhone.

Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)

Det forventes, at Apple senere i år vil lancere tredje generation af deres smartwatch Apple Watch. Og rygterne svirrer om, at det vil komme med en indbygget LTE-chip, så det kan gå på mobilnetværket – og dermed bruges til opkald mv. uden at have forbindelse til en iPhone. Det skriver Bloomberg.

 – Milepæl: Over 30 millioner Apple Watch er solgt

Hvis det kommer med egen mobiladgang, så vil det kræve et sim-kort og dermed et abonnement til uret. Det kendes også fra tablets. SIM-kort kan tilkøbes hos nogle selskaber, hvor man eksempelvis så deler dataen i et abonnement.

Præcis hvornår det forventede Apple Watch vil blive tilgængeligt er uvist. Men der gættes på, at det enten vil komme i forbindelse med den ventede iPhone (8?) eller også først senere på året. Tredje generation af Apple Watch kan dog også ende med først at komme til salg i starten af 2018.

Det ventes, at Apple Watch (3. generation) vil komme i en ny formfaktor. Dermed vil det måske være med rund skærm og ligne et ur mere end de to første modeller har gjort. Huawei og Samsung har begge lanceret smartwatches, der ligner et ”almindeligt” ur mere end Apple Watch gør.

Men indtil videre er der altså ingen officielle udmeldinger eller kommentarer fra Apple på de mange rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Sikkert er det dog, at Apple i efteråret udsender en ny iOS-opdatering og mon ikke vi også skal forvente, der er en større opdatering klar til Apple Watch deromkring – nemlig WatchOS 4.

 – Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Samsung Gear S3, deres seneste smartwatch, findes i en udgave med 4G LTE forbindelse. Udgaven er ikke tilgængelig i Danmark. Samsung benytter embedded-SIM altså et SIM-kort der ligger kodet i et chip direkte i enheden.

TEST: Samsung Gear S3 – fedt smartwatch til både Android og iOS

Mere til historien

Kommer Apple med et Apple Watch med LTE-chip er det spændende at se, hvordan det påvirker batteritiden. Tidligere har det været rygtet, at batteritiden netop var grunden til Apple ikke allerede nu havde LTE-chip i Apple Watch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer