Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

RYGTE: Rygterne svirrer om en ny generation af Apple Watch, endda med egen mobiladgang så opkald kan foretages uden en iPhone.

Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)

Apple Watch Series 2 (Foto: Apple)

Det forventes, at Apple senere i år vil lancere tredje generation af deres smartwatch Apple Watch. Og rygterne svirrer om, at det vil komme med en indbygget LTE-chip, så det kan gå på mobilnetværket – og dermed bruges til opkald mv. uden at have forbindelse til en iPhone. Det skriver Bloomberg.

 - Milepæl: Over 30 millioner Apple Watch er solgt

Hvis det kommer med egen mobiladgang, så vil det kræve et sim-kort og dermed et abonnement til uret. Det kendes også fra tablets. SIM-kort kan tilkøbes hos nogle selskaber, hvor man eksempelvis så deler dataen i et abonnement.

Præcis hvornår det forventede Apple Watch vil blive tilgængeligt er uvist. Men der gættes på, at det enten vil komme i forbindelse med den ventede iPhone (8?) eller også først senere på året. Tredje generation af Apple Watch kan dog også ende med først at komme til salg i starten af 2018.

Det ventes, at Apple Watch (3. generation) vil komme i en ny formfaktor. Dermed vil det måske være med rund skærm og ligne et ur mere end de to første modeller har gjort. Huawei og Samsung har begge lanceret smartwatches, der ligner et ”almindeligt” ur mere end Apple Watch gør.

Men indtil videre er der altså ingen officielle udmeldinger eller kommentarer fra Apple på de mange rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Sikkert er det dog, at Apple i efteråret udsender en ny iOS-opdatering og mon ikke vi også skal forvente, der er en større opdatering klar til Apple Watch deromkring - nemlig WatchOS 4.

 - Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Samsung Gear S3, deres seneste smartwatch, findes i en udgave med 4G LTE forbindelse. Udgaven er ikke tilgængelig i Danmark. Samsung benytter embedded-SIM altså et SIM-kort der ligger kodet i et chip direkte i enheden.

- TEST: Samsung Gear S3 - fedt smartwatch til både Android og iOS

Mere til historien

Kommer Apple med et Apple Watch med LTE-chip er det spændende at se, hvordan det påvirker batteritiden. Tidligere har det været rygtet, at batteritiden netop var grunden til Apple ikke allerede nu havde LTE-chip i Apple Watch.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram