iPhone 8 kommer til koste det samme som en MacBook Air

RYGTE: Den billigste “iPhone 8” bliver dyrere end den dyreste iPhone 7 Plus. Priserne går op, lyder det fra rygterne.

8.799 kroner. Det er prisen på Apples billigste MacBook Air. Og hvis man skal tro MacRumors så bliver det også startprisen på den kommende “iPhone 8”. MacRumors rapporterer nemlig, at Apple vil lancere telefonen til en pris på 999 amerikanske dollars. Og det er netop hvad en MacBook Air koster fra Apple, hvis man køber den i USA.

Den dyreste iPhone i dag – iPhone 7 Plus med Plus med 256 GB lagerplads – koster 8.699 kroner. Eller 969 dollars, hvis man skaffer den i USA.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

- iPhone 8 kommer med 512 GB intern hukommelse

For de knap 1.000 dollars som “iPhone 8” starter ved får køberne 64 GB lagerplads. Og ifølge MacRumors så vil “iPhone 8” komme i tre forskellige lager-udgaver. 64 GB, 256 GB og en ny udgave med 512 GB.

Hvis Apple følger traditionen er hver udgave 900 kroner dyrere end den under. Dermed lander den dyreste “iPhone 8” på en pris, der hedder 10.599 kroner. Og mon ikke prisen bliver et nøk højere? På Mac-siden tager Apple 1.720 kroner, hvis man ønsker 512 GB lagerplads i sin MacBook Pro kontra de 256 GB, der er standard.

Dyrere end Samsung

Samsung nye Galaxy Note 8 ligger på 7.749 kroner. Den er dermed godt 1.000 kroner dyrere end forgængeren. Apple vil altså ikke være den eneste mobilproducent som øger priserne på sine telefoner. Hos Samsung får man 64 GB får 7.749 kroner. Samsung Galaxy Note findes i øvrigt kun med 64 GB lagerplads. Der er dog mulighed for at udvide den internet lagerplads med et SD-kort.

- Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Samsung Galaxy S8 koster 6.199 kroner, mens den større S8+ står i 6.999 kroner. Begge modeller kommer med 64 GB lagerplads.

Mere til historien

Den første iPhone blev sat til salg i 2007. Den kom med henholdsvis 4 eller 8 GB, hvor 8 GB kostede 599 dollars med krav om et abonnement hos AT&T.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram