Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact – priserne i Danmark

Sonys nye modeller XZ1 og XZ1 Compact får bred opbakning fra teleselskaberne. Her er pris og tilgængelighed for Danmark.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

To nye smartphones fra Sony så dagens lys på IFA 2017 i Berlin. Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact lægger sig ved siden af Sony Xperia XZ Premium, der blev lanceret i foråret.

Fælles for de to nye telefoner er processoren, Snapdragon 835, RAM-mængden (4 GB) og hovedkameraet på 19 megapixels, der understøtter en ny 3D-scanningsapp, som Sony har udviklet.

Forskellene er blandt andet på vægten, 143 mod 156 gram, skærmstørrelse og opløsning samt telefonernes størrelse og frontkameraet.

Selvom det er begrænset med nyheder i de nye Sony telefoner, så sætter indkøberne hos teleselskaberne alligevel deres lid til Sonys varemærke, og produkternes position, i forhold til konkurrenterne.

Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte smartphone

Sony Xperia XZ1 Compact (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia XZ1 Compact (Foto: Sony Mobile)

De fire store teleselskaber, TDC (YouSee), Telenor, Telia og 3 er alle med på lanceringen. Begge modeller får plads hos alle fire operatører.

Sony Xperia XZ1 har 64 GB hukommelse. Denne koster 5.499 kroner (vejledende) mens Xperia XZ1 Compact, der kommer med 32 GB hukommelse, vil koste 4.499 kroner. Alle priser er uden abonnement.

Sony Xperia XZ1 – ny smartphone, først med Android Oreo

XZ1 kan fås i farverne Moonlight Blue, Black, Warm Silver og Venus Pink. XZ1 Compact har følgende farvemuligheder: Horizon Blue, Black, White Silver og Twilight Pink.

Begge telefoner kommer med Android 8.0 Oreo ud af salgsæsken.

Forsalgskampagnerne starter den 14. september. Fra den 6. oktober 2017 vil telefonerne kunne købes i fri handel.

Mere til historien

Sony er kendt for stabile opdateringer af deres produkter. Ved lanceringen på IFA gjorde de ret meget ud af, at de ventes at komme først på markedet med Android 8.0.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram