Lækket billede af Sony Xperia XZ1 overlader intet til fantasien

RYGTE: Sonys ventede Xperia XZ1 ligner ifølge nye billeder på nettet sin forgænger. Se det der ligner lækkede pressefotos.

Billede af lækket Sony Xperia XZ1 (Kilde: Android Authority)

Billede af lækket Sony Xperia XZ1 (Kilde: Android Authority)

Når Sony på en annonceret pressekonference 31. august præsenterer Xperia XZ1, så vil det kommende flagskibs udseende muligvis ikke være en overraskelse.

 – Sony Xperia XZ1 ligner forgængeren

Der er nemlig dukket en række billeder op på nettet, som mediet Androidauthority anser for at være kopier af de officielle pressebilleder, som vil blive lagt frem på den sidste dag i august.

Og de nye billeder overlader ikke meget til fantasien. Du kan se et par af billederne her – og endnu flere på Android Authority.

Baseret på billederne vil designet ikke bringe noget nyt eller spændende. Nærmest tværtimod. Den ligner andre Xperia-enheder og har i forhold til andre smartphones på markedet ikke en skærm, som dækker hele fronten, men tilsyneladende fortsat de store felter i toppen og bunden.

Det giver telefonen et noget gammeldags udtryk – især sammenlignet med smartphones som Samsung Galaxy S8 og Essential Phone.

Billederne viser Xperia XZ1 i farverne sort og pink. Telefonen vil muligvis også kunne erhverves i en sart blå farve, viste en video for nylig.

Billede af lækket Sony Xperia XZ1 (Kilde: Android Authority)

Billede af lækket Sony Xperia XZ1 (Kilde: Android Authority)

Ifølge Androidauthority og andre forlydender om hardwaren vil XZ1 blive drevet af processoren Snapdragon 835 fra Qualcomm.

Skærmen skulle efter sigende blive 5,2 tommer og i Full HD. Der vil kun være kamera på bagsiden. Kameraets specifikationer vil være en 19 MP sensor, og vil kunne klare både 4K og 960fps slowmotion-video.

 – Sony inviterer til event på IFA-messen 2017

Rygter siger også, at XZ1 vil være bestykket med 4 GB RAM, et 3.000 mAh batteri, to fremadvendte højttalere og en sidemonteret fingeraftryksscanner.

Mere til historien

Der gættes på, at prisen på XZ1 vil lande på omkring 765 dollars, hvilket svarer til godt 4.800 danske kroner. Hvad prisen vil være på det danske marked er der ikke noget bud på.

Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
Er Sony på vej med Xperia 5 V – promotionvideo lækket

En ny video får rygterne til at florere om, at Sony er på vej med en ny smartphone senere i år. Det ventes, at være Xperia 5 V.

(mere…)
Sony Xperia 1 V har fokus på den gode lyd

Sony er på vej med en rigtigt spændende smartphone, hvor der er stort fokus på den gode lyd.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sony Xperia 1 V afsløres i maj

Så er datoen for Sonys kommende lanceringsevent klar og du kan glæde dig til. Sony Xperia 1 V er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram