Sony inviterer til event på IFA-messen 2017

KORT NYT: Sony er tidligt ude og har allerede inviteret til event på IFA-messen, som afholdes i slutningen af august og starten af september.

Sony logo

Sony logo (Foto: MereMobil.dk)

Sony har tradition for, at lancere nye smartphones til både Mobile World Congress (februar/marts) og IFA-messen (august/september) og det ser ud til, at 2017 ikke bliver en undtagelse.

Sony har netop i dag inviteret til en pressekonference på IFA-messen. Denne event vil blive afholdt dagen før messens officielle åbning – 31. august 2017.

IFA-messen afholdes i Berlin og pressemødet vil finde sted klokken 13.00.

Invitationen røber intet om, hvad Sony vil byde på til eventen. Det er derfor endnu uvist, hvad vi kan forvente.

Tidligere har der været rygter om, at Sony vil offentliggøre Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og Xperia X1 til IFA-messen.

Skal man tro rygterne, så vil Xperia XZ1 og XZ1 Compact komme med Snapdragon 835 processoren og 4 GB RAM. Mens Xperia X1 kommer med Snapdragon 660 processor og 4 GB RAM.

MereMobil.dk dækker IFA-messen og holder dig opdateret på hvad Sony offentliggør. Indtil da vil vi selvfølgelig også følge med i, hvilke rygter der florerer omkring kommende modeller.

Mere til historien

IFA-messen afholdes i dagene 1.-6. september 2017. Der er dog ofte flere producenter m.v., som benytter dagene før til at lancere nye produkter.

Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram