Sony inviterer til event på IFA-messen 2017

KORT NYT: Sony er tidligt ude og har allerede inviteret til event på IFA-messen, som afholdes i slutningen af august og starten af september.

Sony logo

Sony logo (Foto: MereMobil.dk)

Sony har tradition for, at lancere nye smartphones til både Mobile World Congress (februar/marts) og IFA-messen (august/september) og det ser ud til, at 2017 ikke bliver en undtagelse.

Sony har netop i dag inviteret til en pressekonference på IFA-messen. Denne event vil blive afholdt dagen før messens officielle åbning – 31. august 2017.

IFA-messen afholdes i Berlin og pressemødet vil finde sted klokken 13.00.

Invitationen røber intet om, hvad Sony vil byde på til eventen. Det er derfor endnu uvist, hvad vi kan forvente.

Tidligere har der været rygter om, at Sony vil offentliggøre Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og Xperia X1 til IFA-messen.

Skal man tro rygterne, så vil Xperia XZ1 og XZ1 Compact komme med Snapdragon 835 processoren og 4 GB RAM. Mens Xperia X1 kommer med Snapdragon 660 processor og 4 GB RAM.

MereMobil.dk dækker IFA-messen og holder dig opdateret på hvad Sony offentliggør. Indtil da vil vi selvfølgelig også følge med i, hvilke rygter der florerer omkring kommende modeller.

Mere til historien

IFA-messen afholdes i dagene 1.-6. september 2017. Der er dog ofte flere producenter m.v., som benytter dagene før til at lancere nye produkter.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram