Sony inviterer til event på IFA-messen 2017

0

KORT NYT: Sony er tidligt ude og har allerede inviteret til event på IFA-messen, som afholdes i slutningen af august og starten af september.

Sony logo
Sony logo (Foto: MereMobil.dk)

Sony har tradition for, at lancere nye smartphones til både Mobile World Congress (februar/marts) og IFA-messen (august/september) og det ser ud til, at 2017 ikke bliver en undtagelse.

Sony har netop i dag inviteret til en pressekonference på IFA-messen. Denne event vil blive afholdt dagen før messens officielle åbning – 31. august 2017.

IFA-messen afholdes i Berlin og pressemødet vil finde sted klokken 13.00.

Invitationen røber intet om, hvad Sony vil byde på til eventen. Det er derfor endnu uvist, hvad vi kan forvente.

Tidligere har der været rygter om, at Sony vil offentliggøre Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og Xperia X1 til IFA-messen.

Skal man tro rygterne, så vil Xperia XZ1 og XZ1 Compact komme med Snapdragon 835 processoren og 4 GB RAM. Mens Xperia X1 kommer med Snapdragon 660 processor og 4 GB RAM.

MereMobil.dk dækker IFA-messen og holder dig opdateret på hvad Sony offentliggør. Indtil da vil vi selvfølgelig også følge med i, hvilke rygter der florerer omkring kommende modeller.

Mere til historien

IFA-messen afholdes i dagene 1.-6. september 2017. Der er dog ofte flere producenter m.v., som benytter dagene før til at lancere nye produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer