Sony Xperia XZ1 ligner forgængeren

RYGTE: Nye lækkede billeder af Sony Xperia XZ1 bekræfter næsten identisk design med forgængeren.

Rygterne om Sonys kommende flagskibe svirrer lystigt. Og ifølge Xperia Blog, der specialiserer sig i Sony-telefoner, så disker den japanske elektronikgigant op med en opdateret udgave af sidste års spiseseddel.

 - TEST: Sony Xperia XZ test – udmærket, men overrasker ikke 

Lad os starte med telefonens ydre. Ligesom hos forgængeren Xperia XZ har Sony valgt en bagside i metal. Telefonen skiller sig dermed ud fra Samsung Galaxy S8 og LG G6, der begge har glas på bagsiden. Og lighederne med sidste års model fortsætter. For fingeraftrykslæseren vil eftersigende stadig sidde i tænd/sluk-knappen på telefonens højre side.

Sony Xperia XZs (Foto: Sony)

Sony Xperia XZs (Foto: Sony)

Men lighederne hører dog op. Processoren er blevet opgraderet til en Qualcomm Snapdragon 835. Den får ifølge Pocketnow selskab af 4 GB RAM. Maskineriet vil få sin energi fra et batteri på 3.000 mAh, hvilket er en anelse mere end sidste års udgave.

Sony ventes at afsløre Xperia XZ1 til IFA-messen den 31. august 2017. Samtidigt vil firmaet også løfte slørret for to andre telefoner. En mere kompakt udgave af XZ1 kaldet Xperia XZ1 Compact samt en billigere telefon med navnet Xperia X1.

Dermed vil Sony lancere en helt ny topmodel mindre end et halvt år efter XZ Premium, som blev vist frem under Mobile World Congress i februar.

 - TEST: Sony Xperia XZ Premium – den bliver du glad for

Men Sony er ikke de eneste, der lancerer flere flagskibe om året. Både Samsung og LG vil vise nye telefoner inden for kort tid. Samsung har inviteret til præsentationen af Note 8. Det arrangement løber af stablen d. 23 august. Og LG vil præsentere V30 på et pressemøde under IFA.

Efteråret tegner altså til at blive et sandt paradeoptog af flagskibe.

Mere til historien

Med sidste års Xperia XZ valgte Sony at stoppe produktionen af Z-modellerne, der ellers tidligere var virksomhedens topmodeller.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
PlayStation 5 Slim er dukket op i video

En video af det, som angiveligt skulle være den kommende PlayStation 5 Slim, er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram