Samsung inviterer til Galaxy Note 8 event

Samsung har bekræftet lanceringen for Galaxy Note 8 i august. Invitationerne er udsendt. Her er datoen.

Invitation til Samsung Unpacked event hvor Galaxy Note 8 ventes præsenteret

Samsung vil lancere deres phablet-flagskib Galaxy Note 8 ved en Unpacked-event onsdag den 23. august 2017. Eventen finder sted i New York City.

Invitationen til eventen viser silhouetten af en telefon. Umiddelbart er Note 8 i nogenlunde samme format som topmodellerne Galaxy S8 og Galaxy S8+. Der vil også som på tidligere modeller medfølge en S Pen. Dermed er der ikke så mange overraskelser at spore på invitationen.

Er dette Galaxy Note 8?

Datoen for offentliggørelsen af Galaxy Note 8 giver Samsung et par ugers forspring i forhold til en måske kommende afsløring af en ny iPhone-model (eller flere) i september eller oktober.

Dette års Note-model ventes at komme med en 6.3 tommer skærm, Snapdragon 835 processor fra Qualcomm, 6 GB RAM, 12 megapixels kamera og 3.300 mAh batteri samt Android 7.1 Nougat fra salgsstart og selvfølgelig en opdateret S Pen.

Vi håber, at Galaxy Note 8 finder vej til det danske marked.

Samsung topchef: Note 8 bliver inovativ

Mere til historien

Sidste års model Galaxy Note 7 nåede aldrig det danske marked, da katastrofen ramte Samsung inden den officielle danske salgsstart.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram