Huawei viser Mate 10 frem

Den australske Twitter-konto for Huawei har for nylig offentliggjort et billede af den kommende Mate 10 model.

Vi ved allerede, at dagen er den 16. oktober. Og nu ved vi lidt mere. Det fortæller GSMArena.com.

- Huawei Mate 10 – invitationerne sendt ud 

På et billede, som den australske Huawei Twitter-konto har tweetet, kan man se bagsiden af det kommende flagskib. Og her fremgår det, at telefonen ligesom flere andre Huawei-modeller er udrustet med to kameraer - aæts¨et dual-kamera. På Huawei P10 Plus skyder det ene kamera 12 megapixels i farve. De billeder bliver så efterfølgende kombinereret med fotoet fra sort/hvid-kameraet på 20 megapixels. Hvad det bliver på Mate 10 er endnu uvist.

Det er også en mulighed, at Huawei lader sig inspirere af Apple og Samsung, hvor sidstnævnte for nylig præsenterede Galaxy Note 8. Dens kamera nr. 2 er nemlig zoomet ind i forhold til det primære kamera. Det samme er i øvrigt tilfældet på iPhone 7 Plus. Der hentydes også til Samsungs Galaxy-modeller med hashtagget #beyondthegalaxy.

Billedet på Twitter afslører dog ikke noget om modellens farve, da Huawei har valgt at give telefonen på billedet en gang stealth-lakering. En interessant forskel i forhold til forgængeren er fingeraftrykslæseren eller mangel på samme. I hvert fald sidder der ikke nogen fingeraftrykslæser på bagsiden. Det er dog en mulighed, at den biometriske enhed er rykket om på telefonens forside. Det er nemlig tilfældet med Huawei P10 Plus samt Pro-versionen af Mate 9.

 - Huawei Mate 10 - kommer også i en Pro-udgave

Ifølge rygterne så vil Huawei Mate 10 komme med en "kant-til-kant"-skærm og altså uden den store ramme. Det har man tidligere set med Samsung Galaxy S8 og LG G6, der begge blev vist frem tidligere i år. Derudover vil telefonens hjerne angiveligt være hurtig. Det vil dog ikke være en Snapdragon-processor, som mange Android-telefoner bruger. I stedet vil Mate 10 komme med Huaweis egen Kirin-processor.

pic.twitter.com/PasaMCb5cU

— HuaweiMobileAu (@HuaweiMobileAU) August 24, 2017

Mere til historien

Forgængeren var tilgængelig i to udgaver. Nemlig Huawei Mate 9 og Mate 9 Pro. Pro-udgaven fik generel god omtale. Du kan læse MereMobils anmeldelse her.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram