Huawei Mate 10 - invitationerne sendt ud

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Huawei afholder event i midten af oktober. Det ventes, at de afslører Huawei Mate 10.

Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)

Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)

Vi har tidligere skrevet, at det tydede på Huawei Mate 10 vil blive afsløret i midten af oktober måned. Helt præcis 16. oktober 2017 i München.

- Huawei Mate 10 afsløres i oktober måned

Og nu er det ikke kun noget det tyder på. Huawei har nemlig udsendt invitationer til en event mandag den 16. oktober 2017.

Beskeden lyder kort fra Huawei ”Meet the device worth waiting for”. Og bagved denne tekst på invitationen ses et stort 10-tal i et ”vandmærke”. Dette tyder altså på, at det er Huawei Mate 10, som vil blive afsløret for offentligheden.

 - WEB-TV: Derfor er Huawei Mate 9 Pro virkelig fed

Huawei Mate 10 er længe ventet. Selv topchefen har også tidligere været ude med nogle hints omkring den kommende topmodel fra kineserne.

 - Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen 

Dermed behøver vi altså snart kun listen af specifikationer, samt billeder for at have det endelige billede af produktet. Og så væbne os med tålmodighed de næste to måneder.

MereMobil.dk er spændt på lanceringen af Mate 10.

Mere til historien

Huawei Mate 10 rygtes blandt andet at komme med en kant-til-kant skærm med formatet 18:9 og 2160 x 1080 pixels i opløsning. Processoren skulle være en Kirin 970 og derudover skulle den komme med 6 GB RAM og Android 7.1 Nougat.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram