Huawei Mate 10 – invitationerne sendt ud

0

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Huawei afholder event i midten af oktober. Det ventes, at de afslører Huawei Mate 10.

Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)
Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)

Vi har tidligere skrevet, at det tydede på Huawei Mate 10 vil blive afsløret i midten af oktober måned. Helt præcis 16. oktober 2017 i München.

Huawei Mate 10 afsløres i oktober måned

Og nu er det ikke kun noget det tyder på. Huawei har nemlig udsendt invitationer til en event mandag den 16. oktober 2017.

Beskeden lyder kort fra Huawei ”Meet the device worth waiting for”. Og bagved denne tekst på invitationen ses et stort 10-tal i et ”vandmærke”. Dette tyder altså på, at det er Huawei Mate 10, som vil blive afsløret for offentligheden.

 – WEB-TV: Derfor er Huawei Mate 9 Pro virkelig fed

Huawei Mate 10 er længe ventet. Selv topchefen har også tidligere været ude med nogle hints omkring den kommende topmodel fra kineserne.

 – Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen 

Dermed behøver vi altså snart kun listen af specifikationer, samt billeder for at have det endelige billede af produktet. Og så væbne os med tålmodighed de næste to måneder.

MereMobil.dk er spændt på lanceringen af Mate 10.

Mere til historien

Huawei Mate 10 rygtes blandt andet at komme med en kant-til-kant skærm med formatet 18:9 og 2160 x 1080 pixels i opløsning. Processoren skulle være en Kirin 970 og derudover skulle den komme med 6 GB RAM og Android 7.1 Nougat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer