Huawei Mate 10 - invitationerne sendt ud

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Huawei afholder event i midten af oktober. Det ventes, at de afslører Huawei Mate 10.

Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)

Huawei har udsendt invitationerne til et event mandag den 16. oktober 2017 i München. Her ventes det, at de vil afsløre Huawei Mate 10 (Kilde: Huawei)

Vi har tidligere skrevet, at det tydede på Huawei Mate 10 vil blive afsløret i midten af oktober måned. Helt præcis 16. oktober 2017 i München.

- Huawei Mate 10 afsløres i oktober måned

Og nu er det ikke kun noget det tyder på. Huawei har nemlig udsendt invitationer til en event mandag den 16. oktober 2017.

Beskeden lyder kort fra Huawei ”Meet the device worth waiting for”. Og bagved denne tekst på invitationen ses et stort 10-tal i et ”vandmærke”. Dette tyder altså på, at det er Huawei Mate 10, som vil blive afsløret for offentligheden.

 - WEB-TV: Derfor er Huawei Mate 9 Pro virkelig fed

Huawei Mate 10 er længe ventet. Selv topchefen har også tidligere været ude med nogle hints omkring den kommende topmodel fra kineserne.

 - Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen 

Dermed behøver vi altså snart kun listen af specifikationer, samt billeder for at have det endelige billede af produktet. Og så væbne os med tålmodighed de næste to måneder.

MereMobil.dk er spændt på lanceringen af Mate 10.

Mere til historien

Huawei Mate 10 rygtes blandt andet at komme med en kant-til-kant skærm med formatet 18:9 og 2160 x 1080 pixels i opløsning. Processoren skulle være en Kirin 970 og derudover skulle den komme med 6 GB RAM og Android 7.1 Nougat.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram