Derfor er Mate 9 Pro virkelig fed

WEB-TV: Huawei Mate 9 Pro har vildt lang batteritid, lækkert design og godt kamera. Se anmeldelsen af Mate 9 Pro her.

En vinder på batteri og design

Huawei Mate 9 Pro, batteri

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro kan fint måle sig i ydelse og oplevelse med Samsung Galaxy S7, S7 Edge og iPhone 7 Plus. Jeg har brugt den over en længere periode, og er blevet ret vild med den.

Designet tiltaler mig, men det er særligt batteritiden, der for alvor flytter noget for mig. Med de fleste andre smartphones lige nu, er jeg hurtigt nede omkring 20-30 procent batteritid tilbage, når jeg når hen på aftenen. Sådan er det ikke med Mate 9 Pro. Her er det ikke unormalt med f.eks. 50 procents strøm tilbage efter en hel dag i drift.

Sekundært er lynopladningen også noget der giver pluspoint i bogen. På kun 90 minutter kan batteriet lades fra 0 til 100 procent.

Kameraet bør du også lægge mærke til. Jeg kan ikke garantere om fotoeksperter vil udråbe det til verdens bedste, men den samlede performance og kvaliteten af billederne synes jeg er virkelig god. Dybdefokus-effekten er velfungerende og giver mange fede fotos. Her må Galaxy S7’erne se sig slået.

Du kan læse mere i den store anmeldelse af Mate 9 Pro på linket herunder.

TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske til 7 ud af 6 stjerner

En telefon der overrasker

Mate 9 Pro er også en interessant telefon i et større billede. Man kan kalde den et statement fra Huawei, der i lang tid særligt har været kendt for mellemklassetelefoner samt et par enkelte højdespringere som P9 eller f.eks. modellen Mate 8.

Mate 9 Pro er en fuldblods topmodel i en liga, som kun de færreste havde forudset. Så hvis Huaweis konkurrenter tidligere har smilt overbærende, må de virkelig nu stå med et stivnet smilt i ansigtet. Særligt set i lyset af, at Huawei helt generelt har taget markedsandele de seneste par år.

Alene her i Danmark solgte Huawei over 200.000 telefoner i 2016.

Nu kan Huawei P9 opdateres til Android 7.0 Nougat

Mere til historien

I første omgang fravalgte Huawei telefonen Mate 9 til det danske marked, og kørte i stedet med Mate 9 Pro. Huawei har nu ændret planerne, og lancerer nu Mate 9 i Danmark.

Læs også:
WEB-TV: Så hurtig er Mate 9 Pro’s fingeraftrykslæser

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram