Derfor er Mate 9 Pro virkelig fed

WEB-TV: Huawei Mate 9 Pro har vildt lang batteritid, lækkert design og godt kamera. Se anmeldelsen af Mate 9 Pro her.

En vinder på batteri og design

Huawei Mate 9 Pro, batteri

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro kan fint måle sig i ydelse og oplevelse med Samsung Galaxy S7, S7 Edge og iPhone 7 Plus. Jeg har brugt den over en længere periode, og er blevet ret vild med den.

Designet tiltaler mig, men det er særligt batteritiden, der for alvor flytter noget for mig. Med de fleste andre smartphones lige nu, er jeg hurtigt nede omkring 20-30 procent batteritid tilbage, når jeg når hen på aftenen. Sådan er det ikke med Mate 9 Pro. Her er det ikke unormalt med f.eks. 50 procents strøm tilbage efter en hel dag i drift.

Sekundært er lynopladningen også noget der giver pluspoint i bogen. På kun 90 minutter kan batteriet lades fra 0 til 100 procent.

Kameraet bør du også lægge mærke til. Jeg kan ikke garantere om fotoeksperter vil udråbe det til verdens bedste, men den samlede performance og kvaliteten af billederne synes jeg er virkelig god. Dybdefokus-effekten er velfungerende og giver mange fede fotos. Her må Galaxy S7’erne se sig slået.

Du kan læse mere i den store anmeldelse af Mate 9 Pro på linket herunder.

- TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske til 7 ud af 6 stjerner

En telefon der overrasker

Mate 9 Pro er også en interessant telefon i et større billede. Man kan kalde den et statement fra Huawei, der i lang tid særligt har været kendt for mellemklassetelefoner samt et par enkelte højdespringere som P9 eller f.eks. modellen Mate 8.

Mate 9 Pro er en fuldblods topmodel i en liga, som kun de færreste havde forudset. Så hvis Huaweis konkurrenter tidligere har smilt overbærende, må de virkelig nu stå med et stivnet smilt i ansigtet. Særligt set i lyset af, at Huawei helt generelt har taget markedsandele de seneste par år.

Alene her i Danmark solgte Huawei over 200.000 telefoner i 2016.

- Nu kan Huawei P9 opdateres til Android 7.0 Nougat

Mere til historien

I første omgang fravalgte Huawei telefonen Mate 9 til det danske marked, og kørte i stedet med Mate 9 Pro. Huawei har nu ændret planerne, og lancerer nu Mate 9 i Danmark.

Læs også:
- WEB-TV: Så hurtig er Mate 9 Pro’s fingeraftrykslæser

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
MacBook Pro 14” test – perfekt arbejdscomputer

TEST: Skal du arbejde med videoredigering, 3D-grafik eller lydproduktion, er det MacBook Pro 14”, at du mangler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram