Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

2

WEB-TV: Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er lynhurtig. Her kan du se, hvordan den klarer sig mod Galaxy S7 og iPhone 7 Plus.

Vildt hurtig

Den 20. december 2016 lå Huawei Mate 9 Pro klar i butikkerne, og mange har allerede købt telefonen, der lige nu er producentens absolutte topmodel.

Noget af det som virkelig har vakt opmærksomhed er fingeraftrykslæseren, der er placeret på fronten af telefonen, og ikke på bagsiden som hidtil. På et splitsekund kan telefonen aflæse brugerens finger, og det fremstår næsten som om telefonen ikke er låst.

Faktisk har hastigheden på sensoren været lidt af et festtrick for mig. Folk ser temmelig forbavsede ud, når de første gang oplever det. Dertil kommer, at aflæsningen sker meget præcist, uden ret mange fejlaflæsninger.

Sammenlignes hastigheden med Samsung Galaxy S7 og iPhone 7 Plus er der tydeligt forskel i hvor hurtigt telefonerne låses op. Den største forskel består nok i, at man på både S7 og 7 Plus først skal trykke på hjemknappen, inden sensoren kan benyttes. Dette lille ekstratryk gør en stor forskel i brugeroplevelsen, og den oplevede hastighed.

På Huawei Mate 9 Pro lægger man blot fingeren uden at trykke på noget.

Når du ser web-TV indslaget herover vil du således kunne se, at det går hurtigst på Mate 9 Pro, men det du ikke kan se er hvor betydeligt hurtigere det føles – netop på grund af ekstratrykket på knappen hos konkurrenterne.

Mate 9 Pro er nok en af de telefoner jeg i 2016 har været mest begejstret for. Huawei har lavet mange gode produkter hidtil, men denne er noget særligt. Herunder kan du følge linket til den store anmeldelse.

TEST: Så vild er Huawei Mate 9 Pro

Se også indslaget hvor jeg tilbage i november tog det allerførste kig på Mate 9 Pro.

I indslaget viser jeg også hvordan du på Mate 9 Pro aktiverer app-menuen, så du slipper for at have alle dine apps liggende på forsiderne.

Mere til historien

Huawei afholder i forbindelse med Mobile World Congress i slutningen af februar et pressemøde. Her ventes en ny topmodel at blive præsenteret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer