Nu kan du endelig købe Huawei Mate 9 Pro

16

Topmodellen Huawei Mate 9 Pro, som MereMobil.dk anmeldte til topkarakter, er i butikkerne fra i dag.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro er i butikkerne nu (Foto: MereMobil.dk)

Den 22. november annoncerede Huawei den nye topmodel Mate 9 Pro. Egentlig var produktet udelukkende tiltænkt hjemmemarkedet i Kina, men en ihærdig indsats fra det nordiske Huawei-team, fik ændrede denne beslutning.

I vores område skulle vi have “nøjes” med Huawei Mate 9, der blev offentliggjort ved en event i München i starten af november.

Nu er datoen så kommet for salgsstarten i Danmark, og den er blevet overholdt i forhold til hvad producenten lovede. De første butikker fik varerne i går, men det er ikke nødvendigvis sikkert, at telefonen er udstillet. Det handler, ifølge MereMobil.dks oplysninger, om et godt forsalg, og hvor mange enheder der deraf følgende er til rådighed.

Den aktuelle pris på Mate 9 Pro er ifølge Pricerunner omkring 5.990 kroner. Det er stort set den pris Huawei kommunikerede i forbindelse med Mate 9 Pro lanceringen.

Mate 9 Pro – specifikationerne

Let at skifte

Hvis du overvejer Mate 9 Pro så tag et kig på nedenstående indslag. Her ser jeg nærmere på Phone Clone værktøjet som Huawei tilbyder. Med dette kan data flyttes fra en gammel telefon – relativt let. Det gælder også hvis man kommer fra en iPhone, der dog har visse begrænsninger. Eksempelvis kan SMS og opkaldslister ikke flyttes fra iPhone til Mate 9 Pro.

Har du en anden Huawei-telefon kan alt spejles. Det gælder også opsætningen af forsideskærme og ikoner.

Ikke plads til MicroSD-kort

Mate 9 Pro har plads til to SIM-kort – dual-SIM. Det betyder dermed der ikke er plads til MicroSD-kort, da kort-læseren ikke er designet til det, men den interne hukommelse er 128 GB. Dermed burde der være rigeligt plads til de fleste.

I min store anmeldelse kan du læse mere om hvordan Huawei Mate 9 Pro yder, samt se billeder taget med kameraet.

TEST: Mate 9 Pro – så fed er den

Mere til historien

Mate 9 Pro kører på Android 7.0 Nougat hvor der ovenpå er lagt brugerfladen EMUI 5.0. Hvis ikke du er tilfreds med Huaweis tastatur, er det blot at vælge Googles standardtastatur, Gboard, der også indeholder dansk layout og stavekontrol.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer