Huawei Mate 9 Pro – alt om den nye topmodel

OVERBLIK: Huawei har lanceret deres nyeste topmodel, som er et spændende produkt. Læs alt om Mate 9 Pro her.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Der var engang, hvor Huawei var kendt for budgetvenlige telefoner. Det er de som sådan stadigvæk, men Huawei vil nu også for alvor give sig til kende i "high-end segmentet".

Huawei valgte, at de ikke ville lancere den almindelige Mate 9 eller Mate 9 Porsche model på det danske marked, da de blev præsenteret i starten af november. I stedet satses der på Mate 9 Pro i Norden.

Mate 9 Pro kommer med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Android 7.0 Nougat og et 4.000 mAh batteri. Det er blot nogle af de opsigtsvækkende specifikationer.

- Huawei Mate 9 Pro – hovedspecifikationerne

Overblik: Alt du skal vide om Mate 9 Pro

Hvad tænker du om Mate 9 Pro? Synes du, at Huawei har lanceret et interessant produkt til en fornuftig pris eller? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Foruden Mate 9 findes der nu tre andre varianter af telefonen i Mate-serien. Huawei har nemlig lanceret Mate 9, Mate 9 Porsche og Mate 9 Lite.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram