Huawei Mate 9 Pro – alt om den nye topmodel

OVERBLIK: Huawei har lanceret deres nyeste topmodel, som er et spændende produkt. Læs alt om Mate 9 Pro her.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Der var engang, hvor Huawei var kendt for budgetvenlige telefoner. Det er de som sådan stadigvæk, men Huawei vil nu også for alvor give sig til kende i "high-end segmentet".

Huawei valgte, at de ikke ville lancere den almindelige Mate 9 eller Mate 9 Porsche model på det danske marked, da de blev præsenteret i starten af november. I stedet satses der på Mate 9 Pro i Norden.

Mate 9 Pro kommer med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, Android 7.0 Nougat og et 4.000 mAh batteri. Det er blot nogle af de opsigtsvækkende specifikationer.

- Huawei Mate 9 Pro – hovedspecifikationerne

Overblik: Alt du skal vide om Mate 9 Pro

Hvad tænker du om Mate 9 Pro? Synes du, at Huawei har lanceret et interessant produkt til en fornuftig pris eller? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Foruden Mate 9 findes der nu tre andre varianter af telefonen i Mate-serien. Huawei har nemlig lanceret Mate 9, Mate 9 Porsche og Mate 9 Lite.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram