Nu kan du opdatere Huawei P9 til Android 7.0 Nougat

Danske Huawei P9-ejere kan nu opdatere deres telefon til Android 7.0 Nougat. Se hvordan du kan få opdateret din mobil med det samme.

Huawei Danmark har netop meldt ud, at P9-ejere nu kan opdatere deres enheder til Android 7.0 Nougat og EMUI 5.0 brugerfladen. Opdateringen kan ske i applikationen HiCare. Det skriver Huawei på deres Facebookside.

 – Huawei P10 kommer måske i grøn og lilla

Opdateringen fylder 2,28 GB og er en OTA-opdatering (OTA = over the air). Det betyder, at du ikke behøver tilslutte telefonen til hverken computeren eller andet. Du skal dog gå ind i HiCare-applikationen for at ”pushe” opdateringen til din enhed med det samme. Ellers kan der gå dage eller uger inden den er ”klar” til din enhed.

 – WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

Du opgradere din Huawei P9 fra Android 6.0 Marshmallow til Android 7.0 Nougat på nedenstående måde.

Sådan opdaterer du din Huawei P9

  1. Sørg først for, at din Huawei P9 har softwarversion EVA-L09C432B182. Det kan du tjekke under Indstillinger -> Opdater. Du skal desuden enten have opladeren tilsluttet telefonen eller sørge for, at den er fuldt opladet inden du går i gang. Dette skal gøres, da en opdatering kan bruge meget strøm
  2. Find ’HiCare’ på din telefon og åbn den. Tryk dernæst på ’Enig’ for at acceptere brugeraftalen.
  3. Under fanen ’Service’ skal du klikke på knappen ’OS-opdatering af tidlige kunder’.
  4. Nu skal du sætte flueben ud for, at du accepterer en ansvarsfraskrivelse, hvorefter du skal trykke på ’Anvend’-knappen nederst.
  5. Et popup-vindue åbner nu, hvor du skal trykke på ’Systemopdatering’.
  6. En side åbner, hvor du kan se ændringslog m.v. Du skal blot trykke på ’Hurtig opdatering’, og så er du i gang med at downloade opdateringen.
  7. Når opdateringen er downloadet 100 %, åbner et popup-vindue på din telefon. Tryk her på ’Genstart nu’.
  8. Din Huawei P9 opdateres nu, og når den er opgraderet til Android 7.0 Nougat, står der EVA-L09C432B360 under aktuel version. Og det er med Huaweis EMUI 5.0-tilpasning.

Du kan herunder se guiden, som Huawei har offentliggjort på deres Facebookside.

Du kan også væbne dig med tålmodighed og så skal opdateringen nok blive “pushed” ud til din enhed automatisk. Du skal der blot acceptere opdateringen.

 – WEB-TV: Boost batteritiden på Huawei Mate 9 Pro

Guide til opdatering

 

Mere til historien

Alt imens der opdateres gamle modeller lanceres nye telefoner. Huawei har på nogle markeder netop lanceret Huawei P8 Lite (2017), mens det ventes de til Mobile World Congress om en måned vil offentliggøre Huawei P10.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram