Boost batteritiden på Huawei Mate 9 Pro

11

WEB-TV: Bloker strømslugende apps, og få ekstra lang levetid på en opladning af Mate 9 Pro. Se her hvordan du gør.

Tag selv kontrollen over strømforbruget

Strømslugende apps er der nok af, men på Huawei Mate 9 Pro får du bedre kontrol over dem. Telefonen har en skarp overvågning af apps og ressourcer, så du straks advares hvis tingene pludselig går skævt.

En af de bedste ting omkring strømstyringen er mulighed for, at forhindre udvalgte apps i at køre når skærmen er slukket. For mit vedkommende behøver eksempelvis Facebook ikke opdatere sit indhold mens telefonen ligger og sover. Jeg kan godt leve med hvis det tager nogle ekstra sekunder når appen åbnes, inden mit nyhedsfeed er klar.

Du skal ikke sætte apps på blokeringslisten hvis du er afhængig af dem, når skærmen ikke er tændt. Det kan f.eks. være Skype, fitnessprogrammer som Endomondo og tilsvarende. Altså apps som du gerne vil have arbejder for dig i baggrunden.

Det er min oplevelse, at denne lidt hårdhændede appblokering rent faktisk giver en stor gevinst i forhold til ekstra batteritid.

TEST: Skal Mate 9 Pro have 7 ud af 6 stjerner?

I ovenstående web-tv indslag kan du i detaljer se hvordan funktionen bruges. Jeg viser desuden hvordan du skifter baggrundsfarven i systemet fra hvid til sort.

Vil du spare yderligere strøm kan du sætte telefonen i ultra-strømsparetilstand, men så reduceres Mate 9 Pro mest af alt til at være en gammeldags telefon, og ikke så meget en smartphone. Gevinsten er vildt lang strømtid uden du behøver en oplader.

Telefonen har også en almindelig strømspare-tilstand hvor ydelsen reduceres.

WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro

Mere til historien

Tidligere har Sony også haft en mulighed for at lukke apps når skærmen slukkede. Dette var en del af STAMINA funktionerne. I de nyeste opdateringer har Sony desværre fjernet muligheden.

Læs også:
Her er Huaweis opdateringsplaner for Android 7.0

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer