Boost batteritiden på Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Bloker strømslugende apps, og få ekstra lang levetid på en opladning af Mate 9 Pro. Se her hvordan du gør.

Tag selv kontrollen over strømforbruget

Strømslugende apps er der nok af, men på Huawei Mate 9 Pro får du bedre kontrol over dem. Telefonen har en skarp overvågning af apps og ressourcer, så du straks advares hvis tingene pludselig går skævt.

En af de bedste ting omkring strømstyringen er mulighed for, at forhindre udvalgte apps i at køre når skærmen er slukket. For mit vedkommende behøver eksempelvis Facebook ikke opdatere sit indhold mens telefonen ligger og sover. Jeg kan godt leve med hvis det tager nogle ekstra sekunder når appen åbnes, inden mit nyhedsfeed er klar.

Du skal ikke sætte apps på blokeringslisten hvis du er afhængig af dem, når skærmen ikke er tændt. Det kan f.eks. være Skype, fitnessprogrammer som Endomondo og tilsvarende. Altså apps som du gerne vil have arbejder for dig i baggrunden.

Det er min oplevelse, at denne lidt hårdhændede appblokering rent faktisk giver en stor gevinst i forhold til ekstra batteritid.

TEST: Skal Mate 9 Pro have 7 ud af 6 stjerner?

I ovenstående web-tv indslag kan du i detaljer se hvordan funktionen bruges. Jeg viser desuden hvordan du skifter baggrundsfarven i systemet fra hvid til sort.

Vil du spare yderligere strøm kan du sætte telefonen i ultra-strømsparetilstand, men så reduceres Mate 9 Pro mest af alt til at være en gammeldags telefon, og ikke så meget en smartphone. Gevinsten er vildt lang strømtid uden du behøver en oplader.

Telefonen har også en almindelig strømspare-tilstand hvor ydelsen reduceres.

WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro

Mere til historien

Tidligere har Sony også haft en mulighed for at lukke apps når skærmen slukkede. Dette var en del af STAMINA funktionerne. I de nyeste opdateringer har Sony desværre fjernet muligheden.

Læs også:
Her er Huaweis opdateringsplaner for Android 7.0

Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram