Boost batteritiden på Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Bloker strømslugende apps, og få ekstra lang levetid på en opladning af Mate 9 Pro. Se her hvordan du gør.

Tag selv kontrollen over strømforbruget

Strømslugende apps er der nok af, men på Huawei Mate 9 Pro får du bedre kontrol over dem. Telefonen har en skarp overvågning af apps og ressourcer, så du straks advares hvis tingene pludselig går skævt.

En af de bedste ting omkring strømstyringen er mulighed for, at forhindre udvalgte apps i at køre når skærmen er slukket. For mit vedkommende behøver eksempelvis Facebook ikke opdatere sit indhold mens telefonen ligger og sover. Jeg kan godt leve med hvis det tager nogle ekstra sekunder når appen åbnes, inden mit nyhedsfeed er klar.

Du skal ikke sætte apps på blokeringslisten hvis du er afhængig af dem, når skærmen ikke er tændt. Det kan f.eks. være Skype, fitnessprogrammer som Endomondo og tilsvarende. Altså apps som du gerne vil have arbejder for dig i baggrunden.

Det er min oplevelse, at denne lidt hårdhændede appblokering rent faktisk giver en stor gevinst i forhold til ekstra batteritid.

- TEST: Skal Mate 9 Pro have 7 ud af 6 stjerner?

I ovenstående web-tv indslag kan du i detaljer se hvordan funktionen bruges. Jeg viser desuden hvordan du skifter baggrundsfarven i systemet fra hvid til sort.

Vil du spare yderligere strøm kan du sætte telefonen i ultra-strømsparetilstand, men så reduceres Mate 9 Pro mest af alt til at være en gammeldags telefon, og ikke så meget en smartphone. Gevinsten er vildt lang strømtid uden du behøver en oplader.

Telefonen har også en almindelig strømspare-tilstand hvor ydelsen reduceres.

- WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro

Mere til historien

Tidligere har Sony også haft en mulighed for at lukke apps når skærmen slukkede. Dette var en del af STAMINA funktionerne. I de nyeste opdateringer har Sony desværre fjernet muligheden.

Læs også:
- Her er Huaweis opdateringsplaner for Android 7.0

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Batteriet får danskerne til at købe ny mobil

Når danskerne køber en ny smartphone, er det oftest fordi, at man er træt af batterilevetiden på den gamle.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram