Huawei Mate 10 afsløres i oktober måned

RYGTE: Huawei-fans kan glæde sig. Det ser ud til, at efterfølgeren til Mate 9 vil blive afsløret i oktober måned i München.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei annoncerede Huawei P10 og Huawei P10 Plus til Mobile World Congress i februar og senere i år fulgte så lanceringen af Honor 9 fra ”datterselskabet” Honor.

TEST: Honor 9 – en Huawei P10 i forklædning

Det vi nu venter på er efterfølgeren til Huawei Mate 9, som er Huaweis bud på en phablet. Sidste år fik vi i første omgang ikke Mate 9 på det danske marked. Vi fik i stedet Mate 9 Pro, der ifølge vores anmeldelse var en helt fantastisk telefon. I starten af 2017 kom Mate 9 så også til det danske marked.

Sammenligning: Huawei Mate 9 vs. Mate 9 Pro

Skal man tro de seneste rygter, så vil Huawei altså afsløre Mate 10 ved en event i den tyske by München. Det skulle helt præcis ske mandag den 16. oktober 2017. Det skriver GSMArena.com. Der har også tidligere været rygter om, at Huawei Mate 10 ville blive offentliggjort i oktober.

Foruden flagskibet Huawei Mate 10, så mener GSMArena også at vide, at der vil blive lanceret en Huawei Mate 10 Lite.

Ifølge tidligere rygter, så vil Mate 10 komme med en 6 tommer kant-til-kant skærm, som har skærmformatet 18:9. Skærmopløsningen skulle være 2160 x 1080 pixels. Processoren er angiveligt en Kirin 970 (10nm) fra HiSilicon.

 – Nu dropper Huawei discount-telefonerne

Huawei har endnu ikke bekræftet, at de afholder event mandag den 16. oktober 2017. Men vi har tidligere skrevet, at direktøren for Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, har bekræftet at Mate 10 findes.

Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt omkring Huawei Mate 10.

Mere til historien

Huawei lancerede også Mate 9 i en særlig Porsche-edition i slutningen af 2016. Den kom dog først til salg i Danmark i marts 2017 eksklusivt hos Elgiganten. Her i sommeren 2017 har Huawei også lanceret en særlig Porsche-edition af deres smartwatch Huawei Watch 2.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram