Huawei Mate 10 – kommer også i en Pro-udgave

0

RYGTE: Huawei sendte sidste år Mate 9 på gaden i flere varianter, deriblandt en Pro-udgave. Og det ser også ud til, at efterfølgeren Mate 10 kommer i en ”Pro-version”.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei er efterhånden en af de store spillere på mobilmarkedet. Hvilket også ses på mængden af rygter om kommende produkter. Og først har det egentlig tydet på, at Mate 10 ikke ville komme i en Pro-variant, som tilfældet var med sidste års model – Mate 9.

 – Huawei har solgt næsten ligeså godt som Apple

Men de nyeste rygter giver altså igen anledning til at tro, at Mate 10 også lanceres i en Pro-version.

Skal man tro de seneste rygter, så vil Mate 10 Pro komme med en ”kant-til-kant”-skærm og et mere aflangt skærmformat end den almindelige model. Ligesom det kendes fra Samsungs ”Infinity Displays” og LG’s ”FullVision”-skærm. Huawei skulle efter sigende kalde det for ”EntireView Display”. Det skriver hjemmesiden Antutu.

Fingeraftrykslæseren skulle ifølge rygterne også blive flyttet om på bagsiden af telefonen, da der pga. skærmformatet ikke er plads på fronten.

 – Sammenligning: Huawei Mate 9 vs. Huawei Mate 9 Pro

Huawei har inviteret verdenspressen til event i den tyske by München mandag den 16. oktober 2016, hvor det altså ventes Mate 10 og Mate 10 Pro afsløres.

 – Huawei Mate 10 – invitationerne sendt ud

Det er spændende om begge telefoner kommer på det danske marked fra start. Sidste år måtte vi ”nøjes” med Mate 9 Pro til at begynde med. Denne telefon klarede sig dog også bedst i vores tests.

 – Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen

Mere til historien

Der var også forskelle på sidste års modeller Mate 9 og Mate 9 Pro, hvor skærmen blandt andet var mindre på Pro-udgaven men af typen AMOLED og med en højere opløsning.

Læs også:
TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske 7 ud af 6 stjerner
TEST: Huawei Mate 9 – kæmpetelefon slår ikke pro-udgaven

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer