Huawei Mate 10 – kommer også i en Pro-udgave

RYGTE: Huawei sendte sidste år Mate 9 på gaden i flere varianter, deriblandt en Pro-udgave. Og det ser også ud til, at efterfølgeren Mate 10 kommer i en ”Pro-version”.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei er efterhånden en af de store spillere på mobilmarkedet. Hvilket også ses på mængden af rygter om kommende produkter. Og først har det egentlig tydet på, at Mate 10 ikke ville komme i en Pro-variant, som tilfældet var med sidste års model – Mate 9.

 - Huawei har solgt næsten ligeså godt som Apple

Men de nyeste rygter giver altså igen anledning til at tro, at Mate 10 også lanceres i en Pro-version.

Skal man tro de seneste rygter, så vil Mate 10 Pro komme med en ”kant-til-kant”-skærm og et mere aflangt skærmformat end den almindelige model. Ligesom det kendes fra Samsungs ”Infinity Displays” og LG’s ”FullVision”-skærm. Huawei skulle efter sigende kalde det for ”EntireView Display”. Det skriver hjemmesiden Antutu.

Fingeraftrykslæseren skulle ifølge rygterne også blive flyttet om på bagsiden af telefonen, da der pga. skærmformatet ikke er plads på fronten.

 - Sammenligning: Huawei Mate 9 vs. Huawei Mate 9 Pro

Huawei har inviteret verdenspressen til event i den tyske by München mandag den 16. oktober 2016, hvor det altså ventes Mate 10 og Mate 10 Pro afsløres.

 - Huawei Mate 10 - invitationerne sendt ud

Det er spændende om begge telefoner kommer på det danske marked fra start. Sidste år måtte vi ”nøjes” med Mate 9 Pro til at begynde med. Denne telefon klarede sig dog også bedst i vores tests.

 - Hints om Huawei Mate 10 fra topchefen

Mere til historien

Der var også forskelle på sidste års modeller Mate 9 og Mate 9 Pro, hvor skærmen blandt andet var mindre på Pro-udgaven men af typen AMOLED og med en højere opløsning.

Læs også:
- TEST: Huawei Mate 9 Pro - måske 7 ud af 6 stjerner
- TEST: Huawei Mate 9 - kæmpetelefon slår ikke pro-udgaven

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram