Motorola Moto X4 – design til mellemklassen

Aluminium, glas og IP-certificering til 3.000 kroner. Det er Motorola Moto X4 der lander i butikkerne til oktober.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

Design er vigtigt. Også selvom telefonen ikke koster i nærheden af 6.000 kroner. Det er tilsyneladende under det mantra, at Motorola har designet selskabets seneste smartphone: “Moto X4”, som blev præsenteret under IFA 2017 i Berlin. For 3.000 kroner får man en aluminiumsramme, der er klemt imellem to lag Gorilla Glass. Mellemklassemobilen har dog ikke adgang til Motorolas “Moto mods”. De er i stedet forbeholdt Moto Z2 Play og andre Moto-telefoner.

– Moto Z2 Play – ny Motorola designet til mods

Men design er ikke det eneste, som Moto X4 har at tilbyde. Hjernen er fra Qualcomm. Nærmere bestemt er der tale om en Snapdragon 630, der akkompagneres af 4 GB RAM. Der er dog ikke tale om den hurtigste Snapdragon fra 600-serien, men Motorola lover, at der rigeligt med kræfter.

Indmaden er desuden pakket godt ind. Motorola oplyser, at aluminium og Gorilla Glass sikrer en IP 68-certificering. Det betyder, at telefonen er støvtæt og klarer en kort tur i svømmepølen på 1,5 meters dybde.

Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

På billedfronten er der tale om to bagsidekameraer. Det ene er på 12 megapixels og har en apertur på f/2.0. Det andet kamera er på 8 megapixels med apertur på f/2.2. Sammen giver kameraerne mulighed for at dybdefokus. Med hensyn til video er der tale om en maksimal opløsning på 4K. Og selfier de bliver fanget af et 16 megapixels frontkamera.

Nemt hjemmeside-login – også på computeren

Moto X4  kommer med Moto Key. Tjenesten gør det muligt, at logge ind på hjemmesider udelukkende via fingeraftrykslæseren. Moto X4 krypterer nemlig koder, når du har indtastet dem. De kan så hentes frem med fingeren.

Og så kan telefonen endda overføre koden til din computer. Dvs. at du kan lægge fingeren på telefonens fingeraftrykslæser for at logge på Facebook på computeren – men kun hvis du har Windows. Brugere af macOS og Linux skal kigge langt efter “Moto Key”.

Moto X4 bliver tilgængelig i løbet af oktober. Allerede nu kan den forudbestilles hos Proshop.

Telefonen er født med Android 7.1.1 men Motorola Danmark lover minimum to store Android opdateringer til Moto X4 i produktets levetid. Det fortæller de til MereMobil.dk.

Nølgespecifikationer på Moto X4

  • Skærm: 5.2 tommer (1.920 x 1.080 px)
  • Styresystem: Android 7.1.1 Nougat
  • Processor: Snapdragon 630 Processor (octa-core 2.2 GHz)
  • RAM: 4 GB
  • Hukommelse: 64 GB intern
  • Batterie: 3000 mAh
  • IP68 certificeret – (tåler vand til en dybde på 1.5 meter i op til 30 minutter)

Mere til historien

Motorolas topmodel, Moto Z2 Fore Edition, kommer også i handlen i løbet af oktober. Prisen lyder på 5.999 kroner. Du kan blive klogere på den her.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram