Motorola Moto X4 – design til mellemklassen

0

Aluminium, glas og IP-certificering til 3.000 kroner. Det er Motorola Moto X4 der lander i butikkerne til oktober.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

Design er vigtigt. Også selvom telefonen ikke koster i nærheden af 6.000 kroner. Det er tilsyneladende under det mantra, at Motorola har designet selskabets seneste smartphone: “Moto X4”, som blev præsenteret under IFA 2017 i Berlin. For 3.000 kroner får man en aluminiumsramme, der er klemt imellem to lag Gorilla Glass. Mellemklassemobilen har dog ikke adgang til Motorolas “Moto mods”. De er i stedet forbeholdt Moto Z2 Play og andre Moto-telefoner.

– Moto Z2 Play – ny Motorola designet til mods

Men design er ikke det eneste, som Moto X4 har at tilbyde. Hjernen er fra Qualcomm. Nærmere bestemt er der tale om en Snapdragon 630, der akkompagneres af 4 GB RAM. Der er dog ikke tale om den hurtigste Snapdragon fra 600-serien, men Motorola lover, at der rigeligt med kræfter.

Indmaden er desuden pakket godt ind. Motorola oplyser, at aluminium og Gorilla Glass sikrer en IP 68-certificering. Det betyder, at telefonen er støvtæt og klarer en kort tur i svømmepølen på 1,5 meters dybde.

Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

På billedfronten er der tale om to bagsidekameraer. Det ene er på 12 megapixels og har en apertur på f/2.0. Det andet kamera er på 8 megapixels med apertur på f/2.2. Sammen giver kameraerne mulighed for at dybdefokus. Med hensyn til video er der tale om en maksimal opløsning på 4K. Og selfier de bliver fanget af et 16 megapixels frontkamera.

Nemt hjemmeside-login – også på computeren

Moto X4  kommer med Moto Key. Tjenesten gør det muligt, at logge ind på hjemmesider udelukkende via fingeraftrykslæseren. Moto X4 krypterer nemlig koder, når du har indtastet dem. De kan så hentes frem med fingeren.

Og så kan telefonen endda overføre koden til din computer. Dvs. at du kan lægge fingeren på telefonens fingeraftrykslæser for at logge på Facebook på computeren – men kun hvis du har Windows. Brugere af macOS og Linux skal kigge langt efter “Moto Key”.

Moto X4 bliver tilgængelig i løbet af oktober. Allerede nu kan den forudbestilles hos Proshop.

Telefonen er født med Android 7.1.1 men Motorola Danmark lover minimum to store Android opdateringer til Moto X4 i produktets levetid. Det fortæller de til MereMobil.dk.

Nølgespecifikationer på Moto X4

  • Skærm: 5.2 tommer (1.920 x 1.080 px)
  • Styresystem: Android 7.1.1 Nougat
  • Processor: Snapdragon 630 Processor (octa-core 2.2 GHz)
  • RAM: 4 GB
  • Hukommelse: 64 GB intern
  • Batterie: 3000 mAh
  • IP68 certificeret – (tåler vand til en dybde på 1.5 meter i op til 30 minutter)

Mere til historien

Motorolas topmodel, Moto Z2 Fore Edition, kommer også i handlen i løbet af oktober. Prisen lyder på 5.999 kroner. Du kan blive klogere på den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer