Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

TIDSLINJE: Sådan har Samsung Galaxy Note 7 katastrofen udviklet sig dag for dag. Få Note 7 sagen i overblik her.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Da Samsung tirsdag den 2. august 2016 stod på scenen og annoncerede deres hidtil vildeste smartphone, havde de ingen idé om, hvilket mareridt der ventede de kommende måneder.

Efter lanceringen, og da de første anmeldelser løb ind, var der stor begejstring. Selv de sureste anmeldere mente Samsung havde begået en konkurrencedygtig og fremragende telefon.

Salget startede i USA, Sydkorea og yderligere otte lande den 19. august, men kun fem dage senere indtraf den første melding om en telefon, der angiveligt var brudt i brand.

Herefter gik det stærkt, og selvom Samsung forsøgte at nedtone sagen ændrede det ikke ved, at flere rapporter om brændende telefoner indløb. Den 2. september sagde en Samsung talsmand, at kun 0,1 procent af de solgte telefoner var fejlramte. Senere gik sagen fra slemt til værre og over i en regulær katastrofe.

Nu er sagen endt med, at Samsungs mest lovende smartphone til dato er taget af hylderne over hele verden. Samsung kan imødese et tab på over 100 milliarder kroner mens kunderne må finde sig i det barske faktum, at Samsung Galaxy Note 7 ikke bliver relanceret. Den er fuldkommen taget ud af programmet. Fra Samsungs officielle website linker “Note 7” nu til en informationsside om, hvordan kunderne skal forholde sig.

MereMobil.dk har været sagens akter og gamle artikler igennem. Herunder kan du se vores tidslinje over Galaxy Note 7 katastrofen.

OBS: Tidslinjen er opdateret den 3. juli 2017

Tidslinje: Note 7 katastrofen set over tid

De vigtigste artikler om Galaxy Note 7

Her kan du se alle de artikler vi har skrevet om Galaxy Note 7.

Samsungs officielle Note 7 introduktion

https://www.youtube.com/watch?v=a0a6Y9JvPqo

Mere til historien

I den officielle Galaxy Note 7 introduktionsvideo benyttede Samsung sangen Reptilla af The Strokes. Ironisk nok hedder albummet fra The Strokes ”Room On Fire”.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram