Galaxy Note 7 katastrofen - dag for dag

TIDSLINJE: Sådan har Samsung Galaxy Note 7 katastrofen udviklet sig dag for dag. Få Note 7 sagen i overblik her.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Da Samsung tirsdag den 2. august 2016 stod på scenen og annoncerede deres hidtil vildeste smartphone, havde de ingen idé om, hvilket mareridt der ventede de kommende måneder.

Efter lanceringen, og da de første anmeldelser løb ind, var der stor begejstring. Selv de sureste anmeldere mente Samsung havde begået en konkurrencedygtig og fremragende telefon.

Salget startede i USA, Sydkorea og yderligere otte lande den 19. august, men kun fem dage senere indtraf den første melding om en telefon, der angiveligt var brudt i brand.

Herefter gik det stærkt, og selvom Samsung forsøgte at nedtone sagen ændrede det ikke ved, at flere rapporter om brændende telefoner indløb. Den 2. september sagde en Samsung talsmand, at kun 0,1 procent af de solgte telefoner var fejlramte. Senere gik sagen fra slemt til værre og over i en regulær katastrofe.

Nu er sagen endt med, at Samsungs mest lovende smartphone til dato er taget af hylderne over hele verden. Samsung kan imødese et tab på over 100 milliarder kroner mens kunderne må finde sig i det barske faktum, at Samsung Galaxy Note 7 ikke bliver relanceret. Den er fuldkommen taget ud af programmet. Fra Samsungs officielle website linker "Note 7" nu til en informationsside om, hvordan kunderne skal forholde sig.

MereMobil.dk har været sagens akter og gamle artikler igennem. Herunder kan du se vores tidslinje over Galaxy Note 7 katastrofen.

OBS: Tidslinjen er opdateret den 3. juli 2017

Tidslinje: Note 7 katastrofen set over tid

De vigtigste artikler om Galaxy Note 7

Her kan du se alle de artikler vi har skrevet om Galaxy Note 7.

Samsungs officielle Note 7 introduktion

https://www.youtube.com/watch?v=a0a6Y9JvPqo

Mere til historien

I den officielle Galaxy Note 7 introduktionsvideo benyttede Samsung sangen Reptilla af The Strokes. Ironisk nok hedder albummet fra The Strokes ”Room On Fire”.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Teknologierne bag selvkørende biler - så vilde er de

BAGGRUND: Hvornår får vi ægte selvkørende biler som KITT fra Knight Rider? Vi graver os ned i de selvkørende teknologier.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram