Galaxy Note 7 er død: Samsung trækker nødbremsen

75

Katastrofen er fuldendt for Samsung. Nødbremsen er trukket. ALLE Galaxy Note 7’ere hjemkaldes og Samsung giver pengene tilbage.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Alle ejere af en Samsung Galaxy Note 7 skal øjeblikket stoppe med at anvende telefonen, slukke og returnere den.

Sådan er den seneste melding fra Samsung der nu, på globalt plan, har dikteret et totalt salgsstop af Note 7. Telefoner fra både første og anden produktionsrunde tilbagekaldes og kunderne får pengene tilbage.

Dermed er Galaxy Note 7 reelt død. Jeg tænker ikke Samsung tør prøve med en tredje lancering.

– ”Kundernes sikkerhed er vores første prioritet. Derfor beder vi alle operatører og salgskanaler om at stoppe ombytningerne af Galaxy Note 7, mens undersøgelserne pågår. Sluk telefonen og så pengene tilbage hvor den er købt,” lyder det blandt andet i det officielle statement fra Samsung.

Telia og 3 lukker for bestillinger af Note 7

Det siger Samsung officielt

Her kan du se de statements som Samsung har udsendt til blandt andet MereMobil.dk.

“We are working with the US Consumer Product Safety Commission (CPSC) to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note7. Because consumers’ safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note7 while the investigation is taking place.

We remain committed to working diligently with the CPSC, carriers and our retail partners to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 should power down and take advantage of the remedies available, including a refund at their place of purchase. For more information, consumers should visit samsung.com/us/note7recall or contact 1-844-365-6197.” 

 – Alle artikler i sagen om Note 7 katastrofen

Læs også kommentaren om Note 7-sagen fra Heine Jørgensen, techredaktør på Ekstra Bladet.

Mere til historien

Det er kun et døgn siden, at Samsung udsendte en melding om, at produktionsplanen ”justeres”. Nu er justeringen blevet til et reelt stop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
75 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer