3 og Telia lukker for forudbestillinger af Galaxy Note 7

1

Note 7-katastrofen forsætter. Nu kan telefonen ikke længere forudbestilles hos 3 og Telia.

Telias webshop den 11. oktober 2016 hvor Note 7 ikke længere kan forudbestilles (Foto: MereMobil.dk)
Telias webshop den 11. oktober 2016 hvor Note 7 ikke længere kan forudbestilles (Foto: MereMobil.dk)

– ”Taking our customer’s safety as our highest priority, we have decided to halt sales and production of the Galaxy Note 7,” lyder et officielt Samsung statement, der sammen med et par andre statements, fra verdens største smartphone-producent, netop nu spreder sig til medier over hele verden.

Som vi beskrev i morges er nødbremsen trukket fra Samsungs side. Omkring 2,5 millioner Note 7-enheder, fordelt på 10 lande, hjemkaldes, og kunderne får pengene tilbage.

Galaxy Note 7 er død: Samsung trækker nødbremsen

MereMobil.dk har været i kontakt med nogle af de danske operatører. Det generelle billede er, at de afventer situationen og mere information fra Samsung.

Teleselskabet 3 er et af de selskaber, der har taget imod forudbestillinger. Fra den 17. august 2016 kunne interesserede kunne skrive sig op til den nye toptelefoner, men dette er ikke længere en mulighed.

– ”Vi lukker for forudbestillinger af Galaxy Note 7, mens Samsung undersøger sagen. Der kan derfor i øjeblikket ikke lægges en ordre på den på 3.dk, i butikkerne, via business salg og kundeservice. Alle kunder, der har lagt en ordre, beholder denne, og vi vender tilbage med mere information til dem, så snart vi ved mere,” fortæller pressechef Rikke Juul Hansen til MereMobil.dk.

Telia skriver på deres webshop, at også de har stoppet salget af Note 7.

Mere til historien

Ifølge Independent har 90 procent af alle Galaxy Note 7 ejere anmodet om en ombytning. Det ventes at koste Samsung mellem 2 og 5 milliarder dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer