Samsung: Lanceringen af Note 7 er udskudt

7

Samsung har udskudt lanceringen af den nye topmodel Galaxy Note 7 i hele verden, det oplyser Samsung.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop meddelt, at de udskyder lanceringen af deres topmodel Galaxy Note 7 på verdensplan.

 – Samsung stopper måske salget af Galaxy Note 7

Telefonen er i salg på de første markeder, men denne stoppes med øjeblikkelig virkning.

De seneste dage har der været mange rygter om, at der var eksplosions fare ved batterierne på Galaxy Note 7. Og det er altså dette, som nu har fået Samsung til at udskyde lanceringen af telefonen i hele verden, samt tilbagekaldt den i de lande, hvor den allerede er blevet solgt.

DJ Koh, head of Samsung Mobile, har afsløret at resultatet af de undersøgelser der har været på de tilfælde af eksploderede batterier, altså nu betyder en udskydelse af lancering og salgsstop i de lande, hvor telefonen har været tilgængelig.

Samsung oplyser, at de har kendskab til 35 tilfælde af en telefon er brudt i brand under opladning.

De oplyser også, at det kun er omkring 24 enheder for hver million, der har en risiko for at bryde ud i brand. Men man kan ikke være forsigtig og derfor påvirkes alle enheder.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy Note 7 i Danmark

Samsung Galaxy Note 7 skulle oprindelig have haft salgsstart i Danmark i dag, den 2. september, men denne blev udskudt til fredag den 9. september tidligere pga. leveringsproblemer.

 – Samsung bekræfter Galaxy Note 7 forsinkes i Danmark

Men nu udskydes salgsstarten altså endnu engang.

Har du forudbestilt og betalt dit eksemplar af Galaxy Note 7, så er du altså stadigvæk i kø til at modtage dit eksemplar når Samsung kan leverer.

– ”Man er ikke stillet anderledes, end man var for nogle dage siden. Har man forudbestilt en telefon, er man stadig forrest i køen. Lige nu afventer Samsung,” er meldingen fra Telia Danmark.

Power oplyser på deres hjemmeside, at de forventer at kunne leverer telefonen i slutningen af oktober.

 – Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

Samsung har ikke meldt ud, hvornår de så lancerer telefonen. Men vil melde ud marked for marked. Men ifølge Power så kan vi måske se frem til, at telefonen kommer til Danmark slut oktober.

Mere til historien

Det er en kæmpe sag der har ramt Samsung og rigtig dårlig timing, da flere producenter netop i disse dage lancerer nye smartphones. Forbrugerne kan derfor blive fristet af andre enheder, mens de venter på Samsungs lancering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer