Samsung stopper måske salget af Galaxy Note 7

1

Salget Galaxy Note 7 stopper måske inden det er begyndt. Lige nu tilbageholdes telefonerne pga. flere batterieksplosioner.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 er ventet af mange, men du skal måske vente endnu længere. Først blev salgsstarten af telefonen udskudt en uge på flere markeder, heriblandt Danmark, og nu er tilbageholdes telefonerne pga. flere batterier er eksploderet.

Samsung bekræfter Galaxy Note 7 forsinkes i Danmark

Sagen drejer sig om, at flere batterier er eksploderet under opladning, og Samsung skulle derfor forberede sig på en større tilbagekaldelse af den nye topmodel, mens sagen undersøges nærmere. Det skriver The Verge.

En talsmand fra Samsung har bekræftet over for The Wall Street Journal, at forsendelser af telefonen er blevet stoppet, da Samsung måske har fundet en alvorlig grund til bekymring. Denne talsmand kunne ikke udtale sig om det vedrører hele verden.

Samsung skulle desuden være i dialog med de teleselskaber, som allerede har lanceret Galaxy Note 7, hvor blandt andet amerikanske Verizon Wireless er nævnt ved navn, om hvordan en tilbagekaldelsesproces skal håndteres. Ligesom britiske teleselskaber er blevet bedt om, at holde Note 7 tilbage trods lancering i næste uge.

Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

Det skulle ifølge den unavngivne talsmand fra Samsung være mindre end 0,1 procent af de Note 7-enheder, som er solgt på nuværende tidspunkt, der er ramt af problemet. Men Samsung er altså ikke klar til at tage nogen chancer.

Samsungs officielle udtalelse omkring problemerne er:

 – “In response to questions on Galaxy Note7, we are conducting a thorough inspection with our partners,” Samsung said. “We will share the findings as soon as possible. Samsung is fully committed to providing the highest quality products to our consumers.”

Udtalelsen melder dog intet om, hvad Samsung vil gøre ved problemet. Men de skulle angiveligt have stoppet distributionen af Note 7 på nogle få markeder, som blandt andet inkluderer Belgien, Serbien og Storbritannien.

MereMobil.dk har kontaktet Samsung Danmark for at høre hvordan de forholder sig til sagen, og om salgsstarten fredag den 9. september 2016 udskydes endnu engang. Samsung har endnu ikke besvaret vores henvendelse. Vi følger op på sagen.

Mere til historien

Galaxy Note 7 er den Samsung telefon, som har fået flest forudbestillinger og det er derfor rigtig ærgerligt for Samsung, at den altså nu er ramt af problemer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer