Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

Efterspørgslen på den nye Galaxy Note 7 fra Samsung er stor forud for salgsstarten og på de første to dage er mere end 200.000 eksemplarer forudbestilt i Samsungs hjemland.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Allerede inden salgsstarten tyder det på, at Samsung får succes på hjemmemarkedet med deres nyeste Galaxy Note 7. Der er på de første to dage forudbestilt mere end 200.000 enheder, hvilket er mere end dobbelt så mange, som tilfældet var med topmodellen Galaxy S7 tidligere i år. Det skriver Korea Herald.

- Galaxy S7 Edge er årets bedst sælgende Android-telefon

Det er desuden det højeste antal forudbestillinger nogensinde for en Galaxy-model.

De mange mobilkøbere, som har forudbestilt Galaxy Note 7 i Korea får også et Gear Fit 2 med i prisen, samt halv pris på eventuelle reparationer af skærmen – og muligheden for at vinde ét af de 100.000 gavekort Samsung udlodder til Samsung Pay Mall. Disse er alle tiltag i en massiv markedsføringskampagne Samsung har kørt for Galaxy Note 7.

Det er dog ikke kun i hjemlandet, at Samsung giver ekstra ting med i pakken. I Danmark får du, ligesom med Galaxy S7’erne, et Virtual Reality-headset med i handlen, hvis du forudbestiller Galaxy Note 7 når der åbnes for forudbestillingerne den 16. august.

- Kineserne får en vildere udgave af Galaxy Note 7

Salget af Samsung Galaxy Note 7 starter officielt fredag den 2. september 2016 på det danske marked.

- Samsung Galaxy Note 7 - pris og tilgængelighed

Mere til historien

Du kan se nærmere på, hvordan brugerfladen på Galaxy Note 7 ser ud her.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram