Galaxy S7 Edge er årets bedst sælgende Android-telefon

Samsung Galaxy S7 Edge, der er Samsungs topmodel med den buede skærm, sælger godt – faktisk så godt, at den indtil videre er årets mest solgte Android-telefon.

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung offentliggjorde deres topmodel for 2016 i slutningen af februar. Særligt modellen med den buede skærm har fanget mobilkøberne, og S7 Edge er den bedst sælgende Android-telefon indtil videre i år.

Meldingen kommer fra analysefirmaet Strategy Analytics. De første seks måneder af året er S7 Edge noteret for et salg på 13,3 millioner eksemplarer. Det skriver Androidcentral.com.

TEST: Samsung Galaxy S7 og S7 Edge – gode men ikke fantastiske

Salget af Samsung Galaxy S7 er på 11,8 millioner enheder i årets første seks måneder, ifølge Strategy Analytics. Den er dog kun den tredje mest solgte Android-telefon i år.

Samsung kan også glæde sig over, at have andenpladsen som, mere overraskende, indtages af den prisvenlige Galaxy J2. Denne model har solgt 13 millioner eksemplarer på verdensplan, hvor blandt andet Indien er et af de lande, at den har haft stor popularitet.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Strategy Analytics sidder Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge så tungt på Android-platformen, at de samlet har en markedsandel på 4,3 procent. Samlet set har Android-platformen en markedsandel på omrking 83 procent på smartphone-markedet.

Samsungs salg i Danmark

Hvis vi kigger på de månedlige hitlister fra i år, så er Samsung Galaxy S7 Edge også den telefon, der har ligget bedst placeret ud over Apples iPhones. Der er ingen tvivl om, at siden lanceringen af iPhone 6S, så har 6S været den mest solgte telefon i Danmark. Den har måned for måned været på førstepladsen.

Samsung sælger dog rigtig godt og har haft stor succes med Galaxy S7’erne. Det er formentlig også derfor, at Samsung igen med Galaxy Note 7 satser på Note-serien på det danske marked.

 – Galaxy Note 7 vil ikke sælge i nærheden af S7’erne

Ser man på, hvor mange Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 enheder der er solgt, så er Apples iPhone umiddelbart også stadigvæk en sikker vinder af prisen for ”mest solgte enhed”. Men når det kommer til markedsandele, så er Android-platformen langt foran Apple på verdensplan, mens vi i Danmark flere gange har været udråbt som et “iPhone-land”.

 – MARKEDSTAL: Så godt sidder Apple på Danmark

Du kan se hvordan salget i juli måned så ud på vores Top 10 over de mest solgte telefoner i juli.

Mere til historien

Flere af de andre ellers etablerede producenter kæmper netop nu med at sælge deres produkter, men HTC, LG og Sony har ikke samme succes, som Samsung altså har med deres produkter.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram