Galaxy Note 7 vil ikke sælge i nærheden af S7’erne

0

Samsung får et nichehit med Note 7, men kommer ikke i nærheden af salgstallene for Galaxy S7’erne, vurderer Ekstra Bladets techredaktør.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Da Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+ kom på markedet sidste år startede salget godt ud, ifølge det New York baserede medie Korea Times.

De to phablets solgte over 100.000 enheder til sammen de første tre dage efter salgsstarten. Det var bedre tal end da Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge startede salget godt et år tidligere.

Nu er spørgsmålet så. Hvordan vil det gå Galaxy Note 7, som lanceres i kølvandet på Galaxy S7’erne? Disse telefoner, S7-serien, er nemlig ganske populære.

Alt du skal vide om Galaxy Note 7

Ifølge en techjournalist, der har fulgt markedet i flere år, skal Samsung ikke forvente træerne vokser ind i himlen.

– ”Note 7 bliver et niche-hit. Det vil komme til at sælge, men Samsung vil ikke komme i nærheden af, hvad S7-serien sælger. Selvfølgelig vil der være nogle der køber Note 7, nok også flere end da man lavede Note 5,” vurderer Heine Jørgensen, techredaktør på Ekstra Bladet overfor MereMobil.dk.

Link: Se Ekstra Bladets video om Note 7

Note 5 kom ikke på det danske marked, men techredaktøren mener, at Samsungs succes med Galaxy S7-modellerne, og den stigende popularitet, har fået Samsung til at se det som en logisk beslutning, at Galaxy Note 7 skulle bredere ud end forgængeren.

Samsung Galaxy Note 7 lander i Danmark den 2. september til en vejledende pris på 6.699 kroner uden abonnement.

Galaxy Note 7 – se de danske priser

Tæt på Galaxy Note 7

Mere til historien

Note 7 bliver en af de første telefoner på markedet, der benytter Gorilla Glass 5 som glasoverflade.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer