Samsung bekræfter Galaxy Note 7 forsinkes i Danmark

0

Samsung har nu bekræftet, at salgsstarten i Danmark forsinkes på Galaxy Note 7 med en uge. Derfor kan den nu købes fra fredag den 9. september.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Der har været flere rygter om, at Samsung ikke kunne følge med efterspørgslen på den nye Galaxy Note 7, men nu bekræfter Samsung at salgsstarten også forsinkes på det danske marked.

Det er en uges tid siden, at der blev åbnet op for forudbestillingerne hos de danske forhandlere – foruden alle andre rundt i Europa. Og forudbestillingerne har slået alle tidligere rekorder.

 – Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

Tidligere meldte Samsung også ud, at der var kommet en begrænsning på forudbestillingerne.

Forsinkelserne gør også, at salgsstarten rundt i Europa inddeles i tre faser, hvor de starter henholdsvis den 2., 9. og 12. september.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Salgsstarten i Danmark var egentlig planlagt til fredag 2. september, men udskydes nu til fredag den 9. september.

 – Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

– ”Responsen hos forbrugerne bekræfter virkelig, at Note 7 er en veldesignet telefon med mange brugbare kvaliteter. Den medfølgende S Pen har altid været kernen i Note-serien, men er nu yderligere udviklet med flere anvendelige funktioner og et forbedret design. Note 7 byder endda på helt nye funktioner som eksempelvis irisscanning, som giver brugeren mulighed for enkelt at låse telefonen op med øjnene. Ved at sprede den europæiske salgsstart over tre datoer kan vi imødekomme den utrolige efterspørgsel, der har været,” siger Lars Jansson, Vice President hos Samsung Electronics Nordic.

 – WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 7

Den vejledende pris, uden abonnement er sat til 6.699 kroner. Det er for en udgave med 64 GB hukommelse.

Mere til historien

Efter præsentationen af Galaxy Note 7 udtalte techjournalist, Heine Jørgensen fra Ekstra Bladet, der har fulgt markedet i flere år, skal Samsung ikke forvente træerne vokser ind i himlen. Men det virker det i hvert fald til ud fra forudbestillingerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer