Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

0

Meldingen er, at Galaxy Note 7 inden for de første par måneder opdateres til Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung afslørede tirsdag den 2. august Galaxy Note 7, som er deres vildeste telefon til dato. Galaxy Note 7 kommer inden Android 7.0 Nougat er frigivet. Derfor er det også ”kun” Android 6.0.1 Marshmallow, der er på fra salgsstarten.

 – Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

De der vælger at købe Galaxy Note 7 skal nok ikke vente mere end et par måneder før Android 7.0 Nougat er klar til denne. Det skriver Korea Times ifølge GSMArena.com.

– ”Det er vigtigt for os, at tilbyde en up-to-date information med det nye styresystem, men det er mere vigtigt at bygge en stabil og problemfri platform for brugerne. Det er derfor vi planlægger, at udføre nok betatests inden vi frigivet en stor opdatering,” fortalte Dong-Jin Koh til Korea Times.

 – Galaxy S7 Edge er årets bedst sælgende Android-telefon

Med Galaxy S6’erne og Android 6.0 Marshmallow gik der længere tid inden opdateringen var lovet, men det håber vi ikke går igen med Android 7.0 Nougat opdateringen.

Galaxy Note 7 lander i handlen fredag den 2. september 2016.

Mere til historien

Galaxy Note 7 er forsinket i flere lande på grund af den store efterspørgsel, men det er endnu uvist om den også påvirker det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer