Sydkorea: Galaxy Note 7 er nu tilgængelig igen

0

Samsung oplyser nu, at Galaxy Note 7 nu er landet i handlen igen. Danske mobilkøbere må væbne sig med tålmodighed, da Note 7 endnu ikke er klar til det danske marked.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung har udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de nu officielt er klar til at sælge Galaxy Note 7 igen – og levere denne på de første markeder.

Telefonen var inden salgsstarten virkelig populær i både ind- og udland, men blev kort efter salgsstarten på de første markeder ramt af enheder, hvor batterierne simpelthen eksploderede og gik i brand.

 – Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Det betød også, at Samsung måtte trække omkring 2,5 millioner eksemplarer tilbage fra markedet og udskifte disse med nye enheder, stoppe salget på de markeder det var begyndt, samt udskyde salgsstarten på ubestemt tid.

Salgsstarten gik lørdag den 1. oktober 2016 i Sydkorea, der er Samsungs hjemland. Her blev comebacket af den ellers populære telefon fejret med ”Experience Zones”, som var store boder hvor interesserede mobilkøbere kunne afprøve de nye Galaxy Note 7-enheder før køb. Disse ”Experience Zones” åbnede op fredag den 30. september 2016.

Danske mobilkøbere må fortsat vente

Samsung har endnu ikke meldt en ny salgsstartsdato ud for det danske marked, men flere forhandlere forventer tidligst at Galaxy Note 7 lander på det danske marked i slutningen af oktober eller starten af november.

 – Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Dog oplyser Samsung, at Galaxy Note 7 ventes at få salgsstart den 28. oktober i Europa.

Mere til historien

Du kan læse mere om ombytningsprocessen og se om dit eksemplar er et af de nye eksemplarer. Dette gør du her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer