Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Sluk din Galaxy Note 7 og læg den på hylden indtil du får en ombytning, lyder et nyt statement fra Samsung.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs batterimareridt fortsætter med at hjemsøge den koreanske producent.

Ud over iværksættelsen af et stort hjemkaldelsesprogram, stop af videre distribution af enheden og flyselskaber der ikke vil have Note 7 ombord, inklusive skandinaviske SAS, så opfordrer Samsung nu direkte til, at kunderne lægger deres Galaxy Note 7 på hylden, indtil den kan erstattes med en ny.

– ”Vores førsteprioritet er kundernes sikkerhed. Vi beder brugerne om, at slukke deres Galaxy Note 7’ere og få dem ombyttet så hurtigt som muligt,” siger DJ Koh, President of Mobile Communications Business ved Samsung Electronics i et officielt statement.

Samsung giver ikke nogen melding om, hvornår der er nye forsyninger af Note 7 til kunderne, men man må formode, at de kunder der allerede har købt telefonen, står først i rækken, når nye enheder kører af samlebåndet.

Det er nu 10 dage siden Samsung stoppede salget af Note 7 og udskød lanceringen på yderligere markeder. Inklusive Danmark. Kun 24 enheder for hver million skulle have en risiko for at bryde i brand, var den første officielle melding.

WEB-TV: Samsung gør bilen meget smartere

Salget skulle være begyndt i Danmark den 2. september, men blev udskudt til den 9. september på grund af leveringsproblemer og er siden hen helt uden en ny dato for salgsstart.

Så dyr bliver tilbagekaldelsen for Samsung

Første kig på Note 7

Mere til historien

På MereMobil.dk har vi endnu ikke anmeldt Samsung Galaxy Note 7 da også anmelderenhederne er trukket tilbage.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram