Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Sluk din Galaxy Note 7 og læg den på hylden indtil du får en ombytning, lyder et nyt statement fra Samsung.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs batterimareridt fortsætter med at hjemsøge den koreanske producent.

Ud over iværksættelsen af et stort hjemkaldelsesprogram, stop af videre distribution af enheden og flyselskaber der ikke vil have Note 7 ombord, inklusive skandinaviske SAS, så opfordrer Samsung nu direkte til, at kunderne lægger deres Galaxy Note 7 på hylden, indtil den kan erstattes med en ny.

- ”Vores førsteprioritet er kundernes sikkerhed. Vi beder brugerne om, at slukke deres Galaxy Note 7’ere og få dem ombyttet så hurtigt som muligt,” siger DJ Koh, President of Mobile Communications Business ved Samsung Electronics i et officielt statement.

Samsung giver ikke nogen melding om, hvornår der er nye forsyninger af Note 7 til kunderne, men man må formode, at de kunder der allerede har købt telefonen, står først i rækken, når nye enheder kører af samlebåndet.

Det er nu 10 dage siden Samsung stoppede salget af Note 7 og udskød lanceringen på yderligere markeder. Inklusive Danmark. Kun 24 enheder for hver million skulle have en risiko for at bryde i brand, var den første officielle melding.

- WEB-TV: Samsung gør bilen meget smartere

Salget skulle være begyndt i Danmark den 2. september, men blev udskudt til den 9. september på grund af leveringsproblemer og er siden hen helt uden en ny dato for salgsstart.

- Så dyr bliver tilbagekaldelsen for Samsung

Første kig på Note 7

Mere til historien

På MereMobil.dk har vi endnu ikke anmeldt Samsung Galaxy Note 7 da også anmelderenhederne er trukket tilbage.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram