Samsung Connect Auto gør bilen smartere

0

WEB-TV: Følg kørselsmønsteret og forbruget. Hold øje med hvor bilen befinder sig. Skab internetforbindelse til alle i bilen og se bilens helbred. Vi har set på Samsung Connect Auto.

Hold øje med kørslen

En af nyhederne Samsung viste frem ved IFA 2016 i Berlin var Samsung Connect Auto.

Der er tale om en lille dongle, der kan gøre bilen lidt smartere. Donglen sættes i det servicestik, som findes i alle biler der er under 15 år gamle. Når Samsungs dongle placeres i stikket kan forskellige data fra bilen udlæses.

Man kan f.eks. se detaljer om kørselsøkonomien, altså om du kører pænt i forhold til forbruget. Det afsløres også om fartgrænserne er overtrådt. Desuden kan applikationen også vise servicedata for bilen.

 – Verdens største bilproducent fravælger Apple og Android

Fotos fra IFA

Internet i bilen

Samsung Connect Auto kan udstyres med et 4G SIM-kort, som gør den i stand til at skabe en Wi-Fi zone for alle i bilen, som op til 10 enheder kan forbindes til.

På sigt er der mange perspektiver i systemet. F.eks. kan man forestille sig, at man vil kunne fjernlåse bilen via ens smartphone eller rulle vinduerne op.

IFA var også stedet hvor Samsung, sammen med Mercedes, fremviste muligheden for at låse bilen op, og starte den med smartphonen som nøgle.

Samsung Connect Auto kommer til Danmark i første kvartal 2017. Prisen er aktuelt ukendt.

 – Volvo klar med Spotify i bilen uden mobilen

Samsungs billeder af Connect Auto

Mere til historien

Samsung Connect Auto er beskyttet af Samsung KNOX der skulle holde styr på sikkerheden fra hardware til software i donglen.

Læs også:
Ford: Bilfirmaerne skal være mobile

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer