Volvo klar med Spotify i bilen uden mobilen

MWC: Den svenske bilproducent Volvo er, som den første bilproducent, klar med Spotify integreret i bilen.

Diverse applikationer i den nye VolvoXC90 T8 (Foto: Volvo Cars)

Diverse applikationer i den nye VolvoXC90 T8 (Foto: Volvo Cars)

Volvo har netop annonceret, at de har indgået et samarbejde med musiktjenesten Spotify omkring deres nye XC90 SUV, S90 sedan og V90 modeller dette forår, hvor det er muligt, at høre Spotify i bilerne uden en mobilenhed er nødvendig. Det skriver Engadget.com.

Volvo er dermed den første bilproducent, som integrerer den populære musik-streamingtjeneste i deres biler. Det oplyser Volvo i en pressemeddelelse.

- Spotify nu mere end 100 millioner aktive brugere

Streamingtjenesten kan tilgås i bilen, men kræver en Spotify Premium konto ligesom hvis du skal bruge det på eksempelvis en PlayStation 4.

Du kan også stadigvæk tilslutte din mobile enhed via Bluetooth eller Apples CarPlay. Men bilens ”tablet-lignende” infotainment-system vil formentlig give dig en bedre oplevelse grundet brugerfladen er nem at betjene under kørsel.

Det er blandt andet muligt, at søge efter et album eller en kunstner blot ved, at skrive det første bogstav af navnet med din finger.

 - Apple CarPlay - se det "in action" her

- ”Enhver der har brugt Spotify ved hvor godt det er, og du har adgang til din favoritmusik hele tiden. Vi er meget stolte af vores unikke og særligt udviklede brugerflade til Spotify,” siger Björn Annwall, Senior Vice President of Marketing, Sales og Service i Volvo Cars.

Passagerer i bilen kan også stadigvæk tilslutte deres smartphone og benytte denne som en fjernbetjening via Spotify Connect.

Video: Volvo Cars og Spotify: Bringing Music To Life

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=tDDs4GwnUWw

Applikationen vil være tilgængelig for Volvo-ejere i de lande, hvor Spotify tjenesten er tilgængeligt.

Mere til historien

Der medfølger en 30 dages gratis prøveperiode ved køb af en af de nye Volvo-modeller, hvis man ikke har benyttet tjenesten tidligere.

Læs også:
- Det betyder de nye privatlivsbetingelser på Spotify

Dette streamede vi på Spotify i 2022

Spotify er nu klar for en liste over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2022. Se listerne her.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Hvad sker der, Spotify?

Prisen 199 kr./md. vil Spotify HiFi koste, siger rygterne. Hvad sker der? Apple Music tilbyder Hi-Fi lyd uden merbetaling.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Farvel til benzin- og dieselbiler

Volvos biler bliver i endnu højere grad en computer på hjul. Benzin- og dieselbilerne fjernes fra kataloget. Fremtiden er eldrift, mener Volvo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram