Spotify nu mere end 100 millioner aktive brugere

0

Den absolut største musikstreamingtjeneste i verden, Spotify, har nu rundet en kæmpe milepæl. Nu er der mere end 100 millioner aktive brugere.

Spotify
Spotify

Spotify har angiveligt rundet en kæmpe milepæl med mere end 100 millioner aktive brugere om måneden. Det er dog ikke tjenesten selv, der er ude med nyheden, men hjemmesiden Digital Music News.

 – Spotify i gavehumør – for at bevare tronen

Men Digital Music News skriver altså, at det er lækkede opgørelser, som viser Spotify nu har rundet 100 millioner aktive brugere – og mere end 25 millioner er altså betalende kunder. Det er uvist hvad det præcise antal betalende brugere er.

I juni 2015 oplyste Spotify, at der var 75 millioner aktive brugere af tjenesten, men det er også kommet frem at sidste halvdel af 2015 var en rekordperiode for streamingtjenesten. I øvrigt samtidig med konkurrenten Apple Music også så dagens lys.

 – Spotify fortsat størst – Apple Music godt fra start

Spotify har som sagt ikke selv meldt dette store antal brugere ud officielt, men det ventes de vil komme med en officiel udmelding i nær fremtid, hvor det altså enten vil blive be- eller afkræftet.

Mere til historien

Den anden dag skrev vi, at Apple Music nu efter godt et halvt år i luften har over 10 millioner betalende brugere.

Læs også:
– Apple Music kommer tæt på Spotify i 2016

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer