Spotify fortsat størst – Apple Music godt fra start

0

Apple har netop offentliggjort de første tal for betalende brugere af Apple Music. Spotify er fortsat størst, men Apple Music har en tredjedel af Spotifys brugerantal.

LondonCity_AppleMusic
Reklame for Apple Music i det centrale London (Foto: MereMobil.dk)

Vi har længe efterlyst en opdatering på, hvordan det egentlig går for Apples musiktjeneste Apple Music. Og langt om længe udtalte Apples topchef Tim Cook sig i går på en teknologi konference.

Tidligere har det været meldt ud, at der var 11 millioner brugere af Apple Music, men senere kom det frem at kun halvdelen af disse faktisk benyttede tjenesten.

 – Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

I går fortalte Tim Cook så, at der faktisk er mere end 6,5 millioner betalende brugere af Apple Music. Det skriver Reuters.com.

Men generelt set er der samlet set mere end 15 millioner brugere lige nu, da 8,5 millioner er i gang med deres tre måneders prøveperiode.

Spotify i modangreb på Apple Music

– “I’m finding personally that I’m discovering a whole lot of music that I wasn’t listening to before, I think it’s fabulous, and to have over 15 million on there, and 6.5 million in the paid category, I’m really happy about it. And I think the runway here is really good,” sådan lød det ifølge Cnet.com fra Tim Cook.

Det betyder også, at der trods alt er et godt stykke op til Spotify endnu, som i juni måned oplyste de har 20 millioner betalende brugere. Det skriver The Verge.com.

 – Snart slut med gratis Apple Music – undgå de trækker penge

Apple Music blev lanceret i juni måned, så oktober er den første hele måned, hvor de første brugere er begyndt på deres abonnementsordning. Derfor kan tallet også være lidt misvisende, da nogle brugere måske har glemt at opsige deres abonnement.

Mere til historien

Er du en af de mange, som har tilmeldt dig Apple Music, men ikke benytter tjenesten? Så guider vi dig her til, hvordan du opsiger dit Apple Music abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer