Snart slut med gratis Apple Music – undgå de trækker penge

1

Apple Music blev lanceret i juni måned med 3 måneders gratis prøvetid – denne er gået. Så husk at slå forlængelse af abonnement fra, hvis du ikke vil betale for tjenesten.

Apple Music
Apple Music

Apple Music gik i luften den 30. juni og selskabet tilbød brugere en gratis prøveperiode på tre måneder. Denne slutter i denne uge – nærmere bestemt den 30. september og derefter vil dit kreditkort blive trukket for det månedlige abonnement, hvis du ikke allerede har slået det fra manuelt.

Her er Apple Music – en ny Spotify konkurrent

Derfor vil vi lige minde dig om, at du altså fra den 30. september har et månedligt abonnement kørende på Apple Music, hvis du ikke enten har slået det fra eller gør det nu.

Det månedlige abonnement på Apple Music er 99 kroner for et individuelt abonnement og har du valgt familieabonnement (op til seks personer) så er prisen 149 kroner per måned. Sammenlignes prisen for familieudgaven med Spotify, så koster det her 299 kroner per måned, for op til fem personer.

Apple Music – de danske priser

Men er du ikke længere interesseret i Apple Music nu hvor tjenesten koster penge, så kan du her finde vores ”trin-for-trin”-guide til, hvordan du slår abonnementsforlængelsen fra.

Der har været meget ros og kritik af Apple Music. Blandt andet Google’s Eric Smidt har kaldt tjenesten for gammeldags. Men brugerne tilmeldte sig i stor stil til tjenesten efter lanceringen og i august var det officielt, at 11 millioner brugere havde tilmeldt sig Apple Music, dog kunne det også oplyses at det kun var hver anden, som benyttede sig af Apple Music.

Det er derfor rigtig spændende, hvor mange brugere der vælger at fortsætte med Apple Music når den gratis prøveperiode ophører.

 – Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Mere til historien

Apple Music er tilgængeligt i mere end 100 lande på verdensplan og Beats 1 Radio sender 24/7 fra New York, Los Angeles og London.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer