11 millioner tester Apple Music

0

De tre måneders gratis prøve på Apple Music har vist sig at være en succes for Apple. 11 millioner har indtil videre sagt ja til at prøve tjenesten.

Apple Music logo
Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Det er fem uger siden Apple satte stikket i til den nye musikstreamingtjeneste Apple Music, og allerede nu har 11 millioner mennesker sagt ”ja tak” til at teste Apples bud på en ny musiktjeneste. Det viser de første officielle tal fra Apple om Apple Music.

 – Apple Music åbner nu i Danmark

Dog skal man huske, at Apple har tilbudt brugerne at teste Apple Music gratis i de første 90 dage. Derfor er der endnu ikke nogle betalende brugere. Gør du ikke noget manuelt fortsætter dit abonnement efter prøvetiden er udløbet, men du kan altid manuelt fravælge at abonnementet skal fortsætte. Se hvordan du gør det i linket herunder.

 – Sådan undgår du Apple Music trækker penge fra dit kort

Apple har ud fra de informationer brugerne har indtastet ved oprettelsen af prøvetiden kunne se, hvilke abonnementer brugerne har valgt. Skulle alle vælge at fortsætte deres abonnement efter gratis-perioden, så har 2 af de 11 millioner brugere valgt familieabonnementet, som giver op til seks personer i husstanden adgang til Apple Music. Familieabonnementet koster 150 kroner, mens et abonnement til en enkelt bruger koster 100 kroner.

Apple har indtil videre vist sig at være godt tilfredse med brugernes modtagelse af Apple Music. Det skriver Engadget.com.

– ”Vi er meget tilfredse med tallene indtil videre,” siger Eddie Cue, Apples Vice President for Internet Software & Services, i et interview med USA Today.

 – Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Spotify er pt. den mest succesfulde streamingtjeneste i verden med 75 millioner aktive brugere, dog er det kun 20 millioner af dem, som betaler for servicen.

Mere til historien

Ifølge New York Times har Apple en ambition om, at nå op på 100 millioner betalende kunder på sigt. Hvilket måske også er en af grundene til, at Apple lancerer Apple Music til Android-telefoner i efteråret. Normalt er Apples services ikke tilgængelige på Android-platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer