Så er iOS 8.4 og Apple Music klar til danskerne

0

Apple har netop frigivet den seneste software til iOS-enheder – iOS 8.4 åbner for den nye musiktjeneste Apple Music. Hent opdateringen nu.

Apple Music logo
Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Præcis som vi i går skrev på MereMobil.dk i går, så er Danmark med ”på kortet” ved lanceringen af den nye globale musiktjeneste Apple Music. Der har ellers været mange forlydender om, at Danmark ikke var med, men nu er Apple Music altså tilgængeligt i Danmark, Norge og Sverige samt 97 andre lande.

Apple Music åbner nu i Danmark

Apple Music betyder også, at Apple går ind i konkurrencen på streamingmarkedet, hvor de ellers tidligere kun har tilbudt kunderne at kunne købe og downloade musik fra iTunes Music Store.

Du kan gratis prøve Apple Music i tre måneder. Derefter er prisen 99 kroner om måneden for et individuelt abonnement. Ønskes ”familiedeling” så er prisen 149 kroner om måneden. Med familiedeling får du adgang til tjenesten på op til seks enheder.

Med en pris på 149 kroner om måneden for ”familiedeling” så betyder det også, at Apple for alvor går i kødet på konkurrenterne. Ønsker du lignende service hos eksempelvis konkurrenten Spotify, så skal du betale det dobbelte – nemlig 299 kroner – om måneden.

Her er hvad du skal vide om Apple Music

Apple Musics konkurrenter i Danmark bliver primært Spotify. Dernæst Tidal (tidligere Wimp), TDC Play Musik samt Deezer.

iOS 8.4-opdateringen er tilgængelig til iPhone og iPad via opdatering på enheden eller via iTunes.

Foruden på iOS-enheder så er Apple Music også tilgængelig via Mac og PC, hvis disse har iTunes installeret. Og senere på året følger også understøttelse af Android-enheder. For at bruge Apple Music i iTunes skal du opdatere programmet til version 12.2.

Der er ingen tvivl om, at Apple Music er den største nyhed i iOS 8.4, men opdateringen byder også på forbedringer af iBooks og rettelser af fejl.

I løbet af juli åbner Apple desuden for offentlig adgang til betaversionen af iOS 9, der ventes at blive frigivet i den endelige version i efteråret.

Her er iOS 9 – alt om den nye opdatering

Screenshots fra iOS 8.4 og Apple Music

Mere til historien

Apples iTunes Music Store har haft 12 års fødselsdag i april i år – helt præcis blev stikket til iTunes Music Store sat i den 28. april 2003. Med Apple Music lover Apple adgang til 30 millioner sange og en nytænkende live radiostation.

Læs også:
20 skjulte features i iOS 9

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer