Wimp skifter navn til Tidal

0

Telenors musikstreamingtjeneste Wimp skifter nu navn til Tidal. Prisen og musikkataloget er det samme, men applikationen og logoet er nyt.

Tidal musikstreaming-tjeneste
Tidal musikstreaming-tjeneste

Telenors musikstreamingtjeneste Wimp skifter navn til Tidal, hvilket betyder nyt logo og ny applikationen, men kataloget med 25 millioner sange er det samme. Prisen vil også fortsat være 79 kroner om måneden. Wimp har allerede skiftet navn til Tidal i flere andre lande.

Tidal blev tidligere verdenskendt, da tjenesten blev købt og relanceret af rapperen og produceren Jay Z.

Tjenesten har ifølge Telenor samme høje brugervenlighed og stærke musikkatalog som Wimp, samt både en dansk og international musikredaktion til at anbefale albums og playlister.

Er du Wimp-kunde hos Telenor, så skal du blot downloade Tidal-applikationen i App Store eller Google Play Store. Derefter fungerer Tidal med samme password, som du bruger til Wimp.

Har du lavet dit eget bibliotek i Wimp, med playlister og favoritalbums, så følger disse også automatisk med over i Tidal.

Frem til udgangen af 2015 vil Telenors Wimp-kunder have adgang til både Wimp og Tidal, men de anbefaler at kunderne skifter til Tidal med det samme. Grunden til dette er, at fremtidige opdateringer kun kommer til Tidal og ikke til Wimp.

-“Vi er stolte over at have bidraget med ag udvikle musikstreamingmarkedet i Danmark, siden vi lancerede Wimp i 2010. Nu tager vi næste skridt med et nyt, stærkt brand. Folkene bag Tidal har store ambitioner for at udvikle dét, der formentlig allerede er Danmarks fedeste tjeneste til musikstreaming, og det er en klar styrke i forhold til andre musiktjenester, at Tidal kører videre med den danske musikredaktion, som Wimp-kunderne har været rigtig glade for,” siger Kåre Carlsen, der er Head of Digital Services i Telenor.

Du kan downloade Tidal-applikationen gratis i Google Play Store og Apples App Store. Derudover er den også tilgængelig til Mac og Windows-baserede PC’er. Via Soundiiz.com kan du importere playlister til Tidal fra enhver anden playliste.

Tidal koster 79 kroner om måneden for Telenor-kunder. Og de der ikke er Wimp-kunde i forvejen kan få den gratis på prøve i 30 dage.

Mere til historien

Der findes et væld af musiktjenester og en af de seneste er Apple Music.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer