Wimp skifter navn til Tidal

Telenors musikstreamingtjeneste Wimp skifter nu navn til Tidal. Prisen og musikkataloget er det samme, men applikationen og logoet er nyt.

Tidal musikstreaming-tjeneste

Tidal musikstreaming-tjeneste

Telenors musikstreamingtjeneste Wimp skifter navn til Tidal, hvilket betyder nyt logo og ny applikationen, men kataloget med 25 millioner sange er det samme. Prisen vil også fortsat være 79 kroner om måneden. Wimp har allerede skiftet navn til Tidal i flere andre lande.

Tidal blev tidligere verdenskendt, da tjenesten blev købt og relanceret af rapperen og produceren Jay Z.

Tjenesten har ifølge Telenor samme høje brugervenlighed og stærke musikkatalog som Wimp, samt både en dansk og international musikredaktion til at anbefale albums og playlister.

Er du Wimp-kunde hos Telenor, så skal du blot downloade Tidal-applikationen i App Store eller Google Play Store. Derefter fungerer Tidal med samme password, som du bruger til Wimp.

Har du lavet dit eget bibliotek i Wimp, med playlister og favoritalbums, så følger disse også automatisk med over i Tidal.

Frem til udgangen af 2015 vil Telenors Wimp-kunder have adgang til både Wimp og Tidal, men de anbefaler at kunderne skifter til Tidal med det samme. Grunden til dette er, at fremtidige opdateringer kun kommer til Tidal og ikke til Wimp.

-“Vi er stolte over at have bidraget med ag udvikle musikstreamingmarkedet i Danmark, siden vi lancerede Wimp i 2010. Nu tager vi næste skridt med et nyt, stærkt brand. Folkene bag Tidal har store ambitioner for at udvikle dét, der formentlig allerede er Danmarks fedeste tjeneste til musikstreaming, og det er en klar styrke i forhold til andre musiktjenester, at Tidal kører videre med den danske musikredaktion, som Wimp-kunderne har været rigtig glade for,” siger Kåre Carlsen, der er Head of Digital Services i Telenor.

Du kan downloade Tidal-applikationen gratis i Google Play Store og Apples App Store. Derudover er den også tilgængelig til Mac og Windows-baserede PC’er. Via Soundiiz.com kan du importere playlister til Tidal fra enhver anden playliste.

Tidal koster 79 kroner om måneden for Telenor-kunder. Og de der ikke er Wimp-kunde i forvejen kan få den gratis på prøve i 30 dage.

Mere til historien

Der findes et væld af musiktjenester og en af de seneste er Apple Music.

Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram