Sådan undgår du Apple Music trækker penge fra dit kort

1

TIP: Apple Music er gratis i tre måneder, men bagefter trækkes penge fra kreditkortet. Sådan undgår du Apple trækker på kortet.

Apple Music
Apple Music

Apple har sat nålen i pladen, og nu spiller musikken uendeligt på både Apple Music og den nye worldwide radiosatsning Beats1. Der er tre måneders helt gratis prøveperiode på musiktjenesten, og det er utroligt let, at komme i gang.

Som altid med Apples produkter vil de sikre sig, at dit kreditkort er gyldigt, og lagt ind i din Apple ID-konto, så de er klar til en let fornyelse, når det gratis første fix er overstået. Bruger du iPhone, eller andre iOS-enheder, så er dit kreditkort sandsynligvis allerede i Apples system.

Hvis du vil undgå, at Apple efter prøveperioden konverterer dig et abonnent, så skal du slå den automatiske fornyelse fra. Herunder finder du en trin for trin guide.

Trin for trin: Sådan deaktiveres fornyelse af Apple Music

  1. Åben ”Musik” på iPhone eller iPad
  2. Tryk på det lille ikon i venstre hjørne
  3. Vælg ”Vis Apple ID”
  4. Under punktet ”Abonnementer” trykkes ”Administrer”
  5. Ved ”Automatisk fornyelse” sættes markøren til ”nul”

Når ovenstående er udført, holder Apple Music op med at spille ved udgangen af prøveperioden.

Apple Music uden abonnement

Hvis du ikke er abonnent på Apple Music kan du ikke lytte til musik fra kataloget, men du kan stadig se feeds fra kunstnere i Connect, samt følge dem du synes om. Beats1 radiostationen kan også fortsat bruges uden abonnement.

Op til åbningen af tjenesten blev Apple kritiseret for, ikke at ville betale for brug af kunstnernes musik i prøveperioden. Få dage før den store åbning offentliggjorde Apple, at de alligevel vil udbetale penge for kundernes brug af musikken i denne periode.

Mere om Apple Music

Mere til historien

Siri er integreret med Apple Music, og kan udføre forskellige kommandoer. Prøv f.eks. ”Spil de mest populære sange fra 1982” eller ”Tilføj denne til mit bibliotek”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer