Apple Music bruges kun af hver anden

2

En undersøgelse viser, at omkring halvdelen af de der har prøvet Apples musikstreamingtjeneste Apple Music, allerede er stoppet med at benytte det igen.

Apple Music logo
Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Skal man tro New York Post, så viser en undersøgelse, at omkring halvdelen af de brugere, som har brugt Apple Music, er stoppet med at bruge tjenesten igen. Der er dog endnu ikke nogle officielle tal fra Apple endnu.

Tidligere på måneden meldte Apple ud, at 11 millioner brugere havde tilmeldt sig deres tre måneder gratis prøveperiode på Apple Music. Men Apples oplysninger meldte ikke noget om, hvor mange af de der havde tilmeldt sig der benyttede tjenesten.

Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Men en undersøgelse viser, at 48 procent af de tilmeldte brugere ikke længere bruger tjenesten. Og 61 procent af brugerne også slået auto-fornyelse af abonnementet fra – så det ikke automatisk bliver forlænget når den tre måneders gratis periode er slut.

– ”Det er ulempen ved ikke at være first-mover i et marked, hvor der allerede er flere gode alternative der eksisterer,” siger Russ Crupnick fra MusicWatch.

Sådan virker “For you” i Apple Music

Apple Music skal virkelig oppe sig for at fange brugerne, da konkurrenten Spotify har mere end 20 millioner betalende brugere, samt 55 millioner bruger, der benytter Spotifys gratis version.

Det ventes, at Apple vil offentliggøre tallene for Apple Music efter den 30. september, hvor den gratis prøveperiode udløber.

Ifølge The Verge oplyser Apple, at 79 procent af de der har tilmeldt sig tjenesten benytter sig af tjenesten.

Mere til historien

Der er ingen service af de Apple Watch enheder, som er til salg på det danske marked. Apple servicerer kun produkter, som er officielt lanceret på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer