Apple Music bruges kun af hver anden

En undersøgelse viser, at omkring halvdelen af de der har prøvet Apples musikstreamingtjeneste Apple Music, allerede er stoppet med at benytte det igen.

Apple Music logo

Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Skal man tro New York Post, så viser en undersøgelse, at omkring halvdelen af de brugere, som har brugt Apple Music, er stoppet med at bruge tjenesten igen. Der er dog endnu ikke nogle officielle tal fra Apple endnu.

Tidligere på måneden meldte Apple ud, at 11 millioner brugere havde tilmeldt sig deres tre måneder gratis prøveperiode på Apple Music. Men Apples oplysninger meldte ikke noget om, hvor mange af de der havde tilmeldt sig der benyttede tjenesten.

Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Men en undersøgelse viser, at 48 procent af de tilmeldte brugere ikke længere bruger tjenesten. Og 61 procent af brugerne også slået auto-fornyelse af abonnementet fra – så det ikke automatisk bliver forlænget når den tre måneders gratis periode er slut.

– ”Det er ulempen ved ikke at være first-mover i et marked, hvor der allerede er flere gode alternative der eksisterer,” siger Russ Crupnick fra MusicWatch.

Sådan virker “For you” i Apple Music

Apple Music skal virkelig oppe sig for at fange brugerne, da konkurrenten Spotify har mere end 20 millioner betalende brugere, samt 55 millioner bruger, der benytter Spotifys gratis version.

Det ventes, at Apple vil offentliggøre tallene for Apple Music efter den 30. september, hvor den gratis prøveperiode udløber.

Ifølge The Verge oplyser Apple, at 79 procent af de der har tilmeldt sig tjenesten benytter sig af tjenesten.

Mere til historien

Der er ingen service af de Apple Watch enheder, som er til salg på det danske marked. Apple servicerer kun produkter, som er officielt lanceret på det danske marked.

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Her er det mest streamede på Apple Music i 2023

Apple Music er klar med listen over de mest streamede sange i 2023, både nationalt og internationalt. Se listerne her.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Nu skal der tjenes penge på AI-musik

Google er med ved forhandlingsbordet i kapløbet om, at få kontrol over deepfake-baseret musik på basis af etablerede kunstnere.

(mere…)
Spotify hæver prisen – her er den danske pris

Spotify har varslet prisstigninger på abonnementerne både i ind- og udland. Her er de nye danske priser på Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram