Ingen service af Apple Watch i Danmark

Der er ingen dansk service og reparation på Apple Watch i Danmark, selvom Apples smartwatch kan købes gennem forskellige forhandlere.

Apple Watch blev fremvist af CEO i Apple, Tim Cook.

Apple Watch blev fremvist af CEO i Apple, Tim Cook.

Apple Watch er endnu ikke sat officielt til salg i Danmark. Det vil sige, at Apple indtil nu ikke har meldt deres smartwatch klar til dette markedsområde.

Alligevel kan produktet købes på forskellige danske webshops, der fra tid til anden har Apple Watch i sortiment. Senest har Wupti.com udsendt en pressemeddelelse med overskriften “Apple Watch er nu landet i Danmark”, hvilket så altså ikke er første gang.

Wupti har ifølge deres egne oplysninger et begrænset antal af hver enkelt model.

– ”Der er tale om officielle varer, der dog kommer fra vores samarbejdspartnere rundt omkring i Europa,” siger Joachim Hansen, kommunikationskonsulent fra Wupti til MereMobil.dk.

Ingen dansk service

Så længe Apple ikke selv har meldt Danmark ud som salgsland, er der ikke et serviceprogram fra Apple tilknyttet uret, og i tilfælde af reklamationer skal et Apple Watch serviceres i det land hvor købet har fundet sted, eller i et land som er omfattet af en serviceordning.

Hvis du har købt et Apple Watch med hjem fra ferie i USA er det altså, som udgangspunkt, forhandleren tilbage i USA der skal stå for servicen.

– ”Apple Watch er ikke officielt i Danmark. De ure der sælges fra danske butikker i dag er parallelimporterede produkter. Der er ingen servicepartnere her i landet, som kan servicere et Apple Watch hvis det går i stykker. Forbrugeren skal gå tilbage til forhandleren. Vi kan i Humac ikke tage det ind, og sende det til Apple,” fortæller Michael Bech, adm. direktør i Humac, som er autoriseret Apple Reseller.

I tilfældet hvor uret eksempelvis er købt hos Wupti, skal uret sendes til dem, der efterfølgende skal ombytte eller sende det til de bagvedliggende forhandlere, som skal stå for servicen.

Apple har erobret smartwatch-markedet

Service komme senere

Hos Humac tror og håber direktøren på en snarlig officiel lancering af Apple Watch i Danmark, men understreger, at han reelt ikke ved det.

Såfremt Apple Watch kommer til Danmark gennem Apple vil der samtidigt åbne et serviceprogram, som alle købere af produktet kan benytte sig af.

– ”Apples garanti dækker worldwide, hvis der er serviceprogram i det pågældende land. Så efter en officiel lancering vil de ure der er solgt nu kunne services, også dem fra Wupti og USA,” siger Michael Bech.

Mere til historien

Apple Watch blev lanceret den 9. september 2014, men kunne først købes i april 2015, og altså endnu ikke i Danmark.

Læs også:
Salget af Apple Watch er gået ned med 90 procent

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram